Eve Online > Faction Night
ORE faction night?
GlassCutter:
Przewidujesz jakieś NCP 0.0, ewentualnie przeloty blisko low? Wpadłem na pomysł że każdy weźmie 2, 3 sety dron w cargo co by uzupełniać na stacjach, bo to jednak nasz jedyny dps i dobrze by było mieć możliwość uzupełnienia.
SokoleOko:
Jest taka możliwość :)
Blodi:
A weźmiecie świeżaka, co mu umiejętności do skili brakuje (3 miesiące - od niedawna char odziedziczony po znajomym, który przestał grać)? W ramach "wkupnego" mogę postawić serwer TS :)
GlassCutter:
Ideą gank nightów jest propagowanie pvp, dobra zabawa i integracja, więc... Zapraszam :)
Co do TS to jeśli obiecasz że łącze stabilnie uciągnie 30 osób, ale wolałbym żeby to był serwer jakiejś polskiej organizacji.. W razie czego zgłoszę się do Ciebie w sprawie tego Ts'a
Blodi:
--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 04, 2012, 18:31:10 ---Ideą gank nightów jest propagowanie pvp, dobra zabawa i integracja, więc... Zapraszam :)
--- Koniec cytatu ---
Super. Się dopisałem do pliku. Dużo pisania nie było...
--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 04, 2012, 18:31:10 ---Co do TS to jeśli obiecasz że łącze stabilnie uciągnie 30 osób, ale wolałbym żeby to był serwer jakiejś polskiej organizacji.. W razie czego zgłoszę się do Ciebie w sprawie tego Ts'a
--- Koniec cytatu ---
Łącze (synchroniczne) 10 Mbps do WIX, PL-X i AC-X, ale tylko 1Mbps do TPNet (Neostrada). Możemy poeksperymentować.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej