Eve Online > NoobGarten

pierwszy T3 do eksploracji/plexów/wh's - który wybrać?

<< < (2/6) > >>

Doom:

--- Cytuj ---Na początek myślę o statku do all in one exploration który będzie w stanie robić plexy do 4/10 i który pozwoli mi przesunąć pole eksploracji do low z odrobiną hisecu,
--- Koniec cytatu ---
Jesli nic nie zmieniono w tej kwestii to Strategick cruzer na drabinkach plexów numerycznych jest równy BC / Comandowi -> plexy na które nim wlecisz zaczynają się od cyfry 4 i idą w górę

--- Cytuj ---W skrócie który t3 będzie dobrze się sprawował w tych 2 zadaniach - all in one i plex/wh runner?
--- Koniec cytatu ---
Tengu jest fajne ale jednak nie tak do końca all in one. Do all in one potrzebujesz:
- wyrzutni probów
- salvagera (wskazany t2)
- codebraker (przydatny t2)
- analyzera (przydatny t2)
- co najmniej jednej dyszy odkurzacza do gazu
- co najmniej jednego wiertła do kamieni

O ile dwa ostatnie to taki żarcik (chociaż gaz z low używa się do combat drugów, a ten z wh też jest trochę wart), to probownica i salvager to 2 hi mniej (da się łatwo uzyskać) analyzer i codebraker to już dwa med sloty mniej i tu może być problem z tankiem (podobnie jak w shield lokim). Zalezy na jakie raty chcesz sie porywać. Tengu nawet z tankiem tylko na 3 slotach poradzi sobie z gueristami i serpentisami raczej, ale przeciw Angelom, albo ludzikom ze spawarkami to może być sporo za mało

Więc zastanów się czy to na pewno ma byc all in one czy jednak nie lepiej zrezygnowac z jakiegoś typu saitów, albo wozić jeden z medowych modułów w bagazniku do ewentualnego refitu na stacji itp

Dux:

--- Cytat: Doom w Sierpień 21, 2012, 08:42:31 ---Jesli nic nie zmieniono w tej kwestii to Strategick cruzer na drabinkach plexów numerycznych jest równy BC / Comandowi -> plexy na które nim wlecisz zaczynają się od cyfry 4 i idą w górę

--- Koniec cytatu ---

O ile dobrze pamiętam to ongiś wlatywałem lokim na serpentis narcotic warehouse, czy jakoś tak. W każdym razie 3/10 ;)

Doom:
Mnie w tengu na coś blood 3/10 wpuścić nie chciało :P

Pol Kent:

--- Cytat: Doom w Sierpień 21, 2012, 09:24:07 ---Mnie w tengu na coś blood 3/10 wpuścić nie chciało :P

--- Koniec cytatu ---
A jak się to 3/10 zowie ? Bo jeśli tak - Rogue Drone Asteroid Infestation (3/10)*
to mnie nie dalej jak wczoraj w Tengu żadnych problemów drabinka nie robiła.

Doom:
primo 3/10 blood raider nie dronowy
secundo pojęcia nie mam jak sie to zwało, tengu do exploracji rozsypał mi sie chyba rok temu w hangarze od rdzy spowodowanej nie używaniem :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej