Eve Online > NoobGarten

pierwszy T3 do eksploracji/plexów/wh's - który wybrać?

<< < (6/6)

Theronth:
Bzdura o tym 100 MN Egzarcha. Sprawdza się wyśmienicie, prawie nigdy nie musiałem boostować. Jak sam napisałeś, Tengu w dużej mierze tankuje sygnaturą i speedem, a 100mn zapewnia obydwa z tych czynników.

Lt Rook:
jeśli nie siedzisz jak cipa bez ruchu, a używasz tego co mechanika dała (speed + sygnatura) to taki tengu: http://kb.filthykillers.com/?a=kill_detail&kll_id=138357 wytankuje Ci każdego plexa, jak widać pasywny, orbita 70-90km i strzelamy...

GlassCutter:
Nie wiem jak z guristasami radzi sobie taki pasywny tengus na 100mn, ale z ratami  'działkowymi' wyśmienicie. W syndykacie nie było plexa którego nie zrobiłby tengus.. Zwyczajnie nic w Ciebie nie trafia. U guristasów wystarczy pewnie zabić wszystko co strzela z hml i po problemie.

Poza tym tengu to rewelacyjny bait, działa za każdym razem :)

Egzarcha:
Każdy może mieć własne zdanie. Znikoma manewrowość z ab100, jest męcząca w pve. W zupełności wystarcza ab10. Zaoszczędzony cpu i pg, można przeznaczyć na dps, bądz tanka. Co do sygnatury, praktyka. Odpalcie scourge fury w rozpędzonego cruza z i bez target paintera.

Widzę, że forumowa trollownia, ma nowe narzędzie puktowania innych. Hell yeah!  :-* Chłopak założy ab100, założy ab10 i sam wybierze. Wasze minusy tego nie zmienią. Jedynie jeszcze bardziej zniechęcą osoby z zewnątrz, do aktywności w tym serwisie.

GlassCutter:

--- Cytat: Egzarcha w Sierpień 24, 2012, 16:50:13 ---Znikoma manewrowość z ab100, jest męcząca w pve.

--- Koniec cytatu ---

Rozwiń bo nie czaje, zrobiłem chyba wszystkie plexy serpentisowe jakie wystepuja w placid i syndykacie, uciążliwości nie stwierdziłem.. Powiedziałbym raczej że 2k m/s jest pomocne a nie męczące ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej