Eve Online > NoobGarten
pierwszy T3 do eksploracji/plexów/wh's - który wybrać?
Pol Kent:
--- Cytat: Doom w Sierpień 21, 2012, 10:04:33 ---primo 3/10 blood raider nie dronowy
secundo pojęcia nie mam jak sie to zwało, tengu do exploracji rozsypał mi sie chyba rok temu w hangarze od rdzy spowodowanej nie używaniem :P
--- Koniec cytatu ---
Może tak http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Blood_Raider_Intelligence_Collection_Point
Przyznam, że takiego jeszcze nigdy nie spotkałem. A co do tego który podałem. To cóż, jest na terenie Bloodów i jest 3/10 więc myślałem, ze to może taki folklor lokalny CCP 8)
Villq:
A na przyszłość trzeba pamiętać że eksploracja na jedno konto jest kompletnie bez sensu. Najwygodniej lata się na 2 konta - zazwyczaj 2 tengu. Jeden ma duży dps i tank a drugi ma covert cloaka, interdiction nulifiera, analyzery, codebreakery, salvagery, remote shield repki, skaner + rigi do skanowania + subsystem do skanowania, MWD, troche tanka i moduły do capa.
[VIDE] Herezja:
O ile pamiętam to proteus także może się nadać do tych celów bo masz doży (ale babola strzeliłem miało być duży oczywiście) tank jak i dps i med slotów nie używasz do budowy tanka. Ale za to jest powolny w porównaniu do np tengu czy lokiego.
Pol Kent:
--- Cytat: Villq w Sierpień 21, 2012, 12:05:44 ---A na przyszłość trzeba pamiętać że eksploracja na jedno konto jest kompletnie bez sensu. Najwygodniej lata się na 2 konta - zazwyczaj 2 tengu. Jeden ma duży dps i tank a drugi ma covert cloaka, interdiction nulifiera, analyzery, codebreakery, salvagery, remote shield repki, skaner + rigi do skanowania + subsystem do skanowania, MWD, troche tanka i moduły do capa.
--- Koniec cytatu ---
Nie ma co idealna odpowiedź dla kogoś kto ma jednego chara i dokopuje się do pierwszego T3. :( Szkoda, że mu jeszcze nie podpowiedziałeś fitu w rodzaju "wszystkie moduły A-type" frakcyjne launchery, T2 rigi i 100MN AB.
Przeczytałeś choć pierwszy post ? :(
Doom:
Pol a Ty przeczytałeś post Villq'a?
--- Cytat: Villq w Sierpień 21, 2012, 12:05:44 ---A na przyszłość trzeba pamiętać że eksploracja na jedno konto jest kompletnie bez sensu. Najwygodniej lata się na 2 konta - zazwyczaj 2 tengu. Jeden ma duży dps i tank a drugi ma covert cloaka, interdiction nulifiera, analyzery, codebreakery, salvagery, remote shield repki, skaner + rigi do skanowania + subsystem do skanowania, MWD, troche tanka i moduły do capa.
--- Koniec cytatu ---
Poza tym jak młody już ogarnia eksplorację ogólnie to może nawet szybko dojść do pimp fitów, ku uciesze low secowców i swojej (tak długo jak nie zapomni o żelaznej zasadzie latania w eve)
--- Cytat: Herezja w Sierpień 21, 2012, 13:34:39 ---O ile pamiętam to proteus także może się nadać do tych celów bo masz doży tank jak i dps i med slotów nie używasz do budowy tanka. Ale za to jest powolny w porównaniu do np tengu czy lokiego.
--- Koniec cytatu ---
Wszystkie t3 się nadają, kwestia tego na ktory są lepsze skile i który sie lepiej nada w jakim środowisku. Tyle
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej