Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (18/121) > >>

Doom:
Nie wiem na jakich caraluch Ty latałeś ale moje mialy HML, raz poleciałem takim na HAM i stwierdziłem ze niet
Polataj sobie staberem uzbrojonym w 280mm artylerię i powiedz jak było bo z grubsza to proponujesz właśnie w odniesieniu do caracala

GlassCutter:
Latając talosem zawsze miałem z drejkami problem bo wyznaczały dookoła siebie promień 75km w który wlatywać nie było sensu z uwagi na 400dps którym to gówno obsrywa wszystko dookoła. Teraz talos będzie miał realne szanse dolecieć i zjeść drejasa zanim drejas zje mnie. YAY! >:D

Pol Kent:

--- Cytat: Doom w Październik 02, 2012, 15:41:09 ---Polataj sobie staberem uzbrojonym w 280mm artylerię i powiedz jak było bo z grubsza to proponujesz właśnie w odniesieniu do caracala

--- Koniec cytatu ---
No prawie Doom bo jednak Caracal na light missilach potrafi być dokuczliwy dla shipów wielkości frejki

Jabolex:

--- Cytat: Pol Kent w Październik 02, 2012, 15:43:48 ---No prawie Doom bo jednak Caracal na light missilach potrafi być dokuczliwy dla shipów wielkości frejki

--- Koniec cytatu ---

Kruz dokuczliwy dla frejek i to ma być OK, czy ja dobrze czytam?
A ja mam zrobione tylko rakiety i statki Caldari, ups no to jestem w...

Rabbitofdoom:

--- Cytat: Doom w Październik 02, 2012, 15:31:39 ---Przepraszam a ten buff to gdzie? Jest jeszcze poza drejem cerberus, nighthawk i tengulec które fituje się głównie na hml

--- Koniec cytatu ---

Ja tu widze jeszcze inny problem dwa shipy flotowe przestaja istniec. Zostaja tier 3 BC ktore maja g...ny tank i armor hace. Najbardziej uniwersalnym shipem flotowym staje sie Rokh. Jesli sie nie myle to mamy sytuacje gdzie owszem gooni i hbc stracili mozliwosc uzywania drake blooba ale  przeciwnik zacznie uzywac czesciej shipow wrazliwych na tracking dredy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej