Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Luty 19, 2013, 17:16:44 ---bo teraz jej alterneatywne użyce to amunicja do nowych reperek armorowych
--- Koniec cytatu ---
Ano...tylko sprzedawcy chyba podeszli do sprawy zbyt optymistycznie, nie dość że każdy przyzwoity pilot wozi ze sobą mały zapas, to jeszcze skok zużycia nie będzie jakiś gwałtowny, aż tak pastożerne te reperki nie są. Daje tydzień i cena spadnie do przedpaczowej.
Gaunt:
Też mieliście wczoraj problemy z bracketami bram?
Mnie sie regularnie OV chrzaniło (chyba niestety moja wina bo tylko ja tak miałem).
Natomiast zanikanie bracketów bramy denerwowało mnie strasznie na flocie.
Centurion:
U mnie o dziwo z OV było wszystko ok. Mnie się wczoraj namiętnie zwieszały okienka chatów, ale to ponoć normalne i działo się już wcześniej (u mnie nie obserwowane wcześniej).
VonBeerpuszken:
Z OV miałem tylko jeden chwilowy problem, przestało pokazywać BCki i blokade runnery, po zmianie pojawił się w ustawieniach nowy typ statku domyslnie nie zaptaszkowany. Ciekawe ile faili w gangach było zanim się wszyscy połapali w czym rzecz :P
Centurion:
No my wczoraj niestety dopiero w trakcie gangu (15+j od domu) wpadliśmy na to, że wszyscy powinni lecieć t3 beckami - niewidzialna flota :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej