Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
GlassCutter:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 18, 2013, 15:43:44 ---W rywalizacji z dobrym bomberem i tak nie ma szans na top damage :P Nawet ze wszystkimi zadziałkowanymi hislotami.
--- Koniec cytatu ---
To widzieliśmy inne BO :P
--- Cytat: Mona X w Luty 18, 2013, 15:45:17 ---Dobra, jak fitujecie te bobki (na przykładzie Redeemera)?
--- Koniec cytatu ---
Tak jak balerona.
Dux:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 18, 2013, 15:43:44 ---W rywalizacji z dobrym bomberem i tak nie ma szans na top damage :P Nawet ze wszystkimi zadziałkowanymi hislotami.
--- Koniec cytatu ---
No wiesz, wystarczy "only falcons in fleet pliss morons!" :P
Ranshe:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 18, 2013, 15:35:29 ---Co kto lubi, dla mnie posiadanie BO bez portalu to jak cep bez MWD bo tank będzie większy :P
BO i tak ma DPS raczej kiepawy, jedno działko więcej tego raczej nie zmieni.
--- Koniec cytatu ---
I tak więcej działek nie wejdzie, bo taki Redeemer ma 8 hislotów. 6 hardpointów na działka + cloak + portal.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Dux w Luty 18, 2013, 15:55:22 ---No wiesz, wystarczy "only falcons in fleet pliss morons!" :P
--- Koniec cytatu ---
Kurde...genialne, że też nigdy na to nie wpadłem.... :-X
--- Cytat: GlassCutter w Luty 18, 2013, 15:54:09 ---To widzieliśmy inne BO :P
--- Koniec cytatu ---
Dlatego wspomniałem o DOBRYM bomberze, a nie dziadostwie na jakich ludzie w 95% lataja :P
--- Cytat: Ranshe w Luty 18, 2013, 16:47:00 ---I tak więcej działek nie wejdzie, bo taki Redeemer ma 8 hislotów. 6 hardpointów na działka + cloak + portal.
--- Koniec cytatu ---
Tysz prawda, swego sprzedałem jakiś rok temu, zapomniało mnie się ;)
--- Cytat: Mona X w Luty 18, 2013, 15:45:17 ---Dobra, jak fitujecie te bobki (na przykładzie Redeemera)?
--- Koniec cytatu ---
Latałem czyms takim tylko za boga nie pamietam co fitowałem w te dwa medsloty :P ale chyba SEBO i tracking komputer...chyba :-X
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b14b3b6e08e74eeb.html
GlassCutter:
Redimer ma tyle pg że i capa że żal nie wsadzić w niego 7 heavy neutów :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej