Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (113/121) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Dux w Luty 18, 2013, 14:41:13 ---The Tempest, Vargur, Stabber and Vagabond now use extra glow areas for engine effect.

Znaczy co, znowu inne wypierdy za statkiem im dali?
A kiedy wrócą zielone hugginy?

--- Koniec cytatu ---

Już wysyłałem petycje w tej sprawie, odpisali mi że maja mnie i mojego huggina w dupie :(

SokoleOko:

--- Cytat: ManganMan w Luty 18, 2013, 14:19:39 ---W końcu coś zrobię z tymi 50mm reinforced steel plate'ami zalegającymi w hangarze :))

--- Koniec cytatu ---

Niby co można zrobić z modułem, który nic nie daje, a zajmuje cenny slot, których na frytce nie ma zbyt wiele?

Na palcach jednej ręki można policzyć cruisery nie fitujące się z 1600mm, które mogą dodatkowo skorzystać z "odchudzenia" 800mm. Na przykład mam już gotowego Navy Exequrora ;)

Doom:

--- Cytuj ---Ale ilu z nich ma skille do stawiania portalu ? 
Może ta zmiana zwiększy ilość BO w użyciu, ale mysle że to nie będzie nagły boom.
Jeszcze jedna sprawa, covert cyno... na 10 stawiaczy zwykłego znajduje sie jednego z covert   Przynajmniej ja tak sie spotykałem.
--- Koniec cytatu ---
Pisałem o skakaniu BO na łeb oponentom a nie o pedalskim brigowaniu :P

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Doom w Luty 18, 2013, 15:03:33 ---Pisałem o skakaniu BO na łeb oponentom a nie o pedalskim brigowaniu :P

--- Koniec cytatu ---
Eeeee, panie, to chyba nie widziałeś że wielu bridguje a po chwili sam skacze   :P

--- Cytat: SokoleOko w Luty 18, 2013, 15:00:38 ---Na palcach jednej ręki można policzyć cruisery nie fitujące się z 1600mm, które mogą dodatkowo skorzystać z "odchudzenia" 800mm. Na przykład mam już gotowego Navy Exequrora ;)

--- Koniec cytatu ---
1600 też sie da odchudzić skillem, na lvl 5 będzie już sporo lżejszy.
Może wreszcie pojawią sie szybkie gangi na porządnym tanku, a nie shieldowym  :P
Do tego reperki mniejsze zapotrzebowanie powera... nowa reperka... mniam!

Doom:
Tia, tyle że portal to mniej dps, wole uczciwie przysmażyć przeciwnika z lazorów i zuzyć slota na rr / nuta niż skakać w sumie tylko po to aby sie wchorować na kila robionego przez stado leszczy w bomberach strzelających w bezbronny i nie ruchomy cel (bo recony...)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej