Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
ManganMan:
--- Cytat: Pol Kent w Luty 18, 2013, 13:00:05 ---Full patch notes z Retribution 1.1
http://community.eveonline.com/updates/patchnotes.asp
--- Koniec cytatu ---
skill Armor Honeycombing.
W końcu coś zrobię z tymi 50mm reinforced steel plate'ami zalegającymi w hangarze :))
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
VonBeerpuszken:
--- Cytat: ManganMan w Luty 18, 2013, 14:19:39 ---skill Armor Honeycombing.
W końcu coś zrobię z tymi 50mm reinforced steel plate'ami zalegającymi w hangarze :))
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
--- Koniec cytatu ---
Zmiany i nowośći w armor tanku cieszą mnie najbardziej.
Normalnie jakby ktoś mi myślach czytał :P
Doom:
--- Cytuj ---P.S.2: poza tym chyba więcej znajdziesz pilotów tytana niż BO na te chwilę.
--- Koniec cytatu ---
Czy ja wiem? Sporo pilotów flotowych którzy latają bs ma chociaż jeden na 5, skil bo chwile sie robi ale już od 4 jest niezły, a w przeciwieństwie do bs, BO każdej rasy coś sobą prezentują. No i sfitowany BO to raptem jedna duża bańka, sporo t3 fitów jest droższych :P
Dux:
The Tempest, Vargur, Stabber and Vagabond now use extra glow areas for engine effect.
Znaczy co, znowu inne wypierdy za statkiem im dali?
A kiedy wrócą zielone hugginy?
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Luty 18, 2013, 14:27:00 ---Czy ja wiem? Sporo pilotów flotowych którzy latają bs ma chociaż jeden na 5, skil bo chwile sie robi ale już od 4 jest niezły, a w przeciwieństwie do bs, BO każdej rasy coś sobą prezentują. No i sfitowany BO to raptem jedna duża bańka, sporo t3 fitów jest droższych :P
--- Koniec cytatu ---
Ale ilu z nich ma skille do stawiania portalu ? :)
Może ta zmiana zwiększy ilość BO w użyciu, ale mysle że to nie będzie nagły boom.
Jeszcze jedna sprawa, covert cyno... na 10 stawiaczy zwykłego znajduje sie jednego z covert ;) Przynajmniej ja tak sie spotykałem.
--- Cytat: Dux w Luty 18, 2013, 14:41:13 ---The Tempest, Vargur, Stabber and Vagabond now use extra glow areas for engine effect.
Znaczy co, znowu inne wypierdy za statkiem im dali?
A kiedy wrócą zielone hugginy?
--- Koniec cytatu ---
Po prostu będziesz widział wylatujące, źle związane drutem i taśmą części silników 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej