Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (111/121) > >>

SokoleOko:

--- Cytuj ---The Log no longer clears after session changes such as jumping/docking etc

--- Koniec cytatu ---

Allah akbar!!!!! :)

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Luty 18, 2013, 13:51:07 ---Allah akbar!!!!! :)

--- Koniec cytatu ---
+1

Co do blekopów to mam obawy czy z pozoru fajna zmiana nie przerodzi się w coś co stało się po wprowadzeniu bustu na krążki t1..

VonBeerpuszken:

--- Cytat: GlassCutter w Luty 18, 2013, 13:54:09 ---+1

Co do blekopów to mam obawy czy z pozoru fajna zmiana nie przerodzi się w coś co stało się po wprowadzeniu bustu na krążki t1..

--- Koniec cytatu ---
Że nagle się zrobia się ich tłumy?
Na pewno będą częściej wykorzystywane... i bardzo dobrze, ktoś kto nie ma tytana też będzie sie mógł dobrze pobawić.

GlassCutter:
Dla mnie hotdropowanie 2, 3 statków to gejowizna (bo do tego są wykorzystywane), no ale jak kto tam się lubi bawić.

No chyba że w jakiś kerbiland na tyłach to ok ; )

VonBeerpuszken:

--- Cytat: GlassCutter w Luty 18, 2013, 14:07:28 ---Dla mnie hotdropowanie 2, 3 statków to gejowizna (bo do tego są wykorzystywane), no ale jak kto tam się lubi bawić.

No chyba że w jakiś kerbiland na tyłach to ok ; )

--- Koniec cytatu ---
Heh, jeden dwa statki bywają dropowane i z tytana a nawet przez kilka superów  :P Dokładnie pamietam jak Raiden w Provi potrafił na jednego BSa zrzucić naście superów  :D
Więc nie widzę powodów do paniki.
Moim zdaniem dobra zmiana, alians/corp który ma tytany nie będzie sie bawił w BO, alianse/korpy których nie stać na tytana będzie sie mógl takowym odgryzać pięknym za nadobne, oczywiście nie w tej skali, ale też boleśnie.

P.S: rekordowym dropem był drop na mego lokiego przez Nyxa  :P Loki przeżył, bait padł.
P.S.2: poza tym chyba więcej znajdziesz pilotów tytana niż BO na te chwilę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej