Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
Yavax Zavro:
Klawisze funkcyjne nie są takie złe :p. Raz mi statek się "zaciął" pod dziurą, jak czekaliśmy na fight, bo wiadomo jak to eva, w najmniej odpowiednim momencie zacznie się - za przeproszeniem - kurwa jedna panoszyć i strzelać fochami, i w tym momencie z pomocą przyszły mi skróty klawiszowe.
[To, że przez całą tą sytuację zawaliłem kolegom dziurę, zostawiając ich na pastwę wroga, przemilczę].
observer:
Chyba namieszałem z tą literką A, chodziło mi o A z górnego rzędu symboli, obok słoneczka, na sisi tam są teraz opcje autopilota + kilka innych, wszystkie jak najbardziej klikane, nie trzeba się przełanczać na mapę galaktyki żeby coś zmienić.
Pol Kent:
Full patch notes z Retribution 1.1
http://community.eveonline.com/updates/patchnotes.asp
Doom:
--- Cytuj ---Black ops:
Black Ops ships and Covert Jump Portals have been adjusted to make this gameplay area more effective and enjoyable.
The base jump range of all Black Ops ships increased to 3.5 light years (equal to that of Titans).
--- Koniec cytatu ---
To jest bardzo fajne
--- Cytuj ---The mass multipler used for Covert Jump Portal fuel costs reduced from 0.00000018 to 0.000000135 (Reduces the fuel cost of covert bridges by 25%).
The fuel bay on all Black Ops increased to 1250m3 (25% increase).
--- Koniec cytatu ---
Tu może niech wypowie się ktoś z tych co robią dropy z brigy. Zwiększenie cargo i zmniejszenie zużycia daje dużo dodatkowych shipów do przerzucenia na raz?
--- Cytuj ---Covert Cynosural Field Generators may now be fitted on any Strategic Cruiser that has the Covert Reconfiguration subsystem fitted, as well as on Blockade Runners.
--- Koniec cytatu ---
A to jest naprawdę bardzo bardzo zabawna zmiana. Black Op cyno teraz robi się naprawdę ciężkie do zdjęcia :P
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Luty 18, 2013, 13:13:51 ---Zwiększenie cargo i zmniejszenie zużycia daje dużo dodatkowych shipów do przerzucenia na raz?
--- Koniec cytatu ---
Tak
No i wreszcie dali możliwość covertowym T3 noszenia covert cyno, zawsze uważałem że o tym chyba zapomnieli :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej