Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
GlassCutter:
Ej no dobra, trackuje od gwiazdki do gwiazdki.. Niby spoko, ale czy to znaczy że rozkład gwiazd w poszczególnych systemach się różni? No bo gdy skaczemy z systemu A do B to przynajmniej jedna gwiazda powinna zniknąć i przynajmniej jedna powinna się pojawić. Nie wierzę że nikt z community tego jeszcze nie sprawdzał ???
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Pol Kent w Styczeń 21, 2013, 21:58:10 ---W czym tragedia ?? W tym, ze w ogóle CCP poświęca siły i środki na takie *#&^$@*& coś. >:D 99 na 100 graczy włączy to sobie, popatrzy 10minut, może godzinę, może 2 dni i wyłączy. I nigdy do tego nie wróci. Założysz się ?
--- Koniec cytatu ---
A mnie to zwisa :P I na pewno nie będę bił tego powodu piany, będzie to będzie, używany czy nie, mnie to ani ziębi ani grzeje bo w niczym nie przeszkadza.
A co do środków, ma, nie są to Twoje środki, więc robi z nimi co chce. Wychodzę z założenia że nikt nikogo nie przymusza do grania, jak się nie podoba, zagłosuj nogami i z głowy ;)
observer:
--- Cytuj ---Ej no dobra, trackuje od gwiazdki do gwiazdki.. Niby spoko, ale czy to znaczy że rozkład gwiazd w poszczególnych systemach się różni? No bo gdy skaczemy z systemu A do B to przynajmniej jedna gwiazda powinna zniknąć i przynajmniej jedna powinna się pojawić. Nie wierzę że nikt z community tego jeszcze nie sprawdzał
--- Koniec cytatu ---
Czasem efekt widać, czasem nie, wczoraj myślałem że jakiś bug mam bo niby miałem zaznaczone a trasy nie było, po 3j pojawiła się na 2 skoki, potem znów wcieło. Ogólnie to taka pierdoła, którą zauważasz dopiero jak Ci powiedzą, szału nie robi, ale też nie przeszkadza. Lepiej żeby nie przyznawali się publicznie ile nad tym pracowali, bo ile by to nie było, to za długo.
ManganMan:
--- Cytat: GlassCutter w Styczeń 21, 2013, 22:53:08 ---Ej no dobra, trackuje od gwiazdki do gwiazdki.. Niby spoko, ale czy to znaczy że rozkład gwiazd w poszczególnych systemach się różni? No bo gdy skaczemy z systemu A do B to przynajmniej jedna gwiazda powinna zniknąć i przynajmniej jedna powinna się pojawić. Nie wierzę że nikt z community tego jeszcze nie sprawdzał ???
--- Koniec cytatu ---
Wcześniej jak grałem to było jak mówiłeś, wystarczyło wyśledzić dokąd 'strzela' gejt :)
Phobeus:
--- Cytat: observer w Styczeń 21, 2013, 23:16:03 ---Czasem efekt widać, czasem nie, wczoraj myślałem że jakiś bug mam bo niby miałem zaznaczone a trasy nie było, po 3j pojawiła się na 2 skoki, potem znów wcieło. Ogólnie to taka pierdoła, którą zauważasz dopiero jak Ci powiedzą, szału nie robi, ale też nie przeszkadza. Lepiej żeby nie przyznawali się publicznie ile nad tym pracowali, bo ile by to nie było, to za długo.
--- Koniec cytatu ---
Pewnie odkąd poprzekręcali gate'y na gwiazdy, czyli... od roku :o
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej