Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (106/121) > >>

SokoleOko:
To jest troll z tą zmianą działania kompensacji? Na ch... to ruszać? Ile razy pasywny bonus do invula mi dupę uratował jak byłem zneutowany do sucha!

Theronth:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 21, 2013, 21:12:34 ---To jest troll z tą zmianą działania kompensacji? Na ch... to ruszać? Ile razy pasywny bonus do invula mi dupę uratował jak byłem zneutowany do sucha!

--- Koniec cytatu ---
Trzeba będzię więcej DC zakładać.

SokoleOko:

--- Cytat: Theronth w Styczeń 21, 2013, 21:30:46 ---Trzeba będzię więcej DC zakładać.

--- Koniec cytatu ---

A ja myślałem, że DC to się do armor tanków stosuje. Znowu równamy wszystko bez sensu.

Pol Kent:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 21, 2013, 21:12:34 ---To jest troll z tą zmianą działania kompensacji? Na ch... to ruszać? Ile razy pasywny bonus do invula mi dupę uratował jak byłem zneutowany do sucha!

--- Koniec cytatu ---
W tej chwili na SiSi jest tak jak napisane - +5%/lvl do pasywnego i koniec.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Pol Kent w Styczeń 21, 2013, 21:08:22 ---Nie fake, potwierdzone przynajmniej w tej chwili na SiSi. Jak sobie walniesz drogę taką na XX jumpów to masz pajęczynkę in space. Masakra.  :(

--- Koniec cytatu ---
Przeca na zdjęciu jest wyraźnie opcja ukrywania tego...więc w czym tragedia?

Zmiany w armorze ciekawe, i co z tego że trzeba będzie skilla czy dwa więcej? Im więcej możliwości wyboru tym lepiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej