Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
Azbuga:
ciekawe kiedy nerf nowych desek - sa przegiete potwornie :) zmiany w fw i mechanice plexow bardzo przyjemne. nie tyle pod katem farmy co pvp. bardzo fajny dodatek
amra:
--- Cytat: FITTIpalti w Grudzień 05, 2012, 12:06:11 ---E chyba używasz całe życie papieru i nagle ccp kupuje ci bidet :D
W Polsce są już dostępne bidety elektroniczne montowane bezpośrednio na misce WC. Rozwiązanie powszechnie stosowane np. w Japonii, Korei i innych krajach Dalekiego Wschodu, gdzie znane jest pod nazwą washlet. Jest to urządzenie, w którym dysza wysuwa się z panelu głównego myjąc wodą intymne części ciała. Bidety elektroniczne posiadają między innymi funkcje mycia oscylacyjnego, masażu oraz suszenia, program mycia dla kobiet, program rodzinny, oraz funkcję pomagającą w przypadku obstrukcji.
--- Koniec cytatu ---
FITTIpati skąd te informacje, we wszystkich tych krajach króluje duł w zmiemi i załatwainie potezeb do niego, a nie wynalazki opisane przez ciebie. Tam 90% populacji dalej nie wie, że na deske się siada a nie włazi butami i sra nastojąca. :D
Goomich:
--- Cytat: Gaunt w Grudzień 05, 2012, 23:45:11 ---Po dokładnym jednym dniu testowania jestem bardzo zadowolony.
Generalnie zalogowanie się u mnie jest o wiele szybsze i pojawienie się w stacji np. Muzyka, którą dodali jest o wiele ciekawsza i nawet mialem ja włączoną cały dzień. Jedyne co najbardziej rzucało mi się w oczy to nie nawet te kółeczka od lockowania bo sa nawet miłe dla oka, natomiast co to jest dziwne to dźwięki wchodzenia w warp i przeskakiwania przez bramę. Dzwięki te są dla mnie po prostu dziwne o.o
--- Koniec cytatu ---
Chwila, zaraz, moment, stop.
Eve ma dźwięk?
Skeer:
O zgrozo, ma nawet muzykę ;)
Goomich:
Teraz to już sobie jaja robisz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej