Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (54/121) > >>

Theronth:

--- Cytat: GlassCutter w Listopad 08, 2012, 10:46:31 ---Ja bym raczej stawiał na różnice w wartościach bonusów uzyskiwanych z claymora i lokiego

--- Koniec cytatu ---
Latamy z Damnation, pomimo tego że Legion daje większy boost. Zaryzykuję stwierdzenie, że Damnation jest o wiele pożyteczniejsze, bo oprócz linków znacznie pomaga flocie smartbombami.

Doom:
W takim razie na Twojej twarzy powinien być już od dawna obleśny banan uśmiechu, bo damnation nie dość ze dostanie boosta do anten scirmishowych to jeszcze lepszego niż będzie miał loki po zmianie

SokoleOko:

--- Cytat: Theronth w Listopad 08, 2012, 11:00:59 ---Latamy z Damnation, pomimo tego że Legion daje większy boost. Zaryzykuję stwierdzenie, że Damnation jest o wiele pożyteczniejsze, bo oprócz linków znacznie pomaga flocie smartbombami.

--- Koniec cytatu ---

Jesteś pewien, że to damnation ma linki? :D

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 08, 2012, 10:54:34 ---Cartel latał w gangach bcków, w których commandy (bo mieliśmy i Claymore, i Vulture) były jednymi z najszybszych i najlepiej stankowanych statków.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz co potrafią 4 drejki na dual webach z offgridowym lokim? :P

Boostery na offgridzie to gejowizna i koniec. Nie masz na to kontry innej niż własne linki. Czyli jaka jest różnica między tym, a "moar falcons!" ;)

Theronth:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 08, 2012, 11:15:43 ---Jesteś pewien, że to damnation ma linki? :D

--- Koniec cytatu ---
Ship scannerem nie skanowałem, ale widziałem DJ na wing command  :D
--- Cytat: Doom w Listopad 08, 2012, 11:05:23 ---W takim razie na Twojej twarzy powinien być już od dawna obleśny banan uśmiechu, bo damnation nie dość ze dostanie boosta do anten scirmishowych to jeszcze lepszego niż będzie miał loki po zmianie

--- Koniec cytatu ---
Mój alt nie ma jeszcze bcr na V ani commandów na V, więc niestety narazie bez bananów :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej