Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
Nitefish:
Eh... mogli by to naprawić to skończyły by się te "hero" solo walki z boosterkami :P
SokoleOko:
Najpierw zmiany w bonusach (bo to łatwe = przerzucanie liczb w excelu), a dopiero w dalszej perspektywie koniec z offgridowymi bonusami.
Na te ostatnie bym jednak nie narzekał. Bonusów używa prawie każdy większy gang/flota. Loki ze skirmish linkami na SS-ie to coś, co zwiększa szanse małego gangu przeciwko blobowi.
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 08, 2012, 10:29:42 ---Bonusów używa prawie każdy większy gang/flota.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie, obecnie jest tak że jak nie masz lokiego i tengu na offgridzie to możesz właściwie nie wydokowywać. Dodatkowo retardy kampiące bramy zawsze trzymają linki na posach. Widziałeś może klejmora albo wilczura we flocie? Ja sobie zrobiłem ganglinki, kupiłem oba statki i do tej pory leżą w 2x- na stacji użyte raz bo na siłę chciałem się dokleić do jakiegoś killa :)
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 08, 2012, 10:29:42 ---Loki ze skirmish linkami na SS-ie to coś, co zwiększa szanse małego gangu przeciwko blobowi.
--- Koniec cytatu ---
No niby jest to argument, ale cartel. chyba latał z normalnymi commandami i dawał radę. A nawet na 100% latał bo osobiście trzymałem Mikkera na scramblu :)
Theronth:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 08, 2012, 10:29:42 ---Najpierw zmiany w bonusach (bo to łatwe = przerzucanie liczb w excelu), a dopiero w dalszej perspektywie koniec z offgridowymi bonusami.
Na te ostatnie bym jednak nie narzekał. Bonusów używa prawie każdy większy gang/flota. Loki ze skirmish linkami na SS-ie to coś, co zwiększa szanse małego gangu przeciwko blobowi.
--- Koniec cytatu ---
Albo pozwala wygrać każde solo, nawet najgorszemu nerdowi który używa przycisku 'orbit'. Z tego co wiem jedynym powodem dla nas Sokół dla którego używamy Lokiego, to niemożność zfitowania Claymore na armorze i łatwość z jaką dualboxuje się takiego T3. Osobiście bardzo byłbym zadowolony z wypierniczenia boostów na grid, bo w obecnym momencie psują mi solo nie gorzej niż Falcon, a na tyle ebin nie jestem żeby targać swoje linki ze sobą za każdym razem gdy wylatuję Taranisem, tylko po to żeby skontrować potencjalnego Lokiego przeciwnika.
GlassCutter:
--- Cytat: Theronth w Listopad 08, 2012, 10:41:40 ---Z tego co wiem jedynym powodem dla nas Sokół dla którego używamy Lokiego, to niemożność zfitowania Claymore na armorze i łatwość z jaką dualboxuje się takiego T3.
--- Koniec cytatu ---
Ja bym raczej stawiał na różnice w wartościach bonusów uzyskiwanych z claymora i lokiego
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej