Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (50/121) > >>

SokoleOko:
Dokładnie (hint -> http://kb.vergeofcollapse.com/?a=kill_detail&kll_id=8990). Teraz już mam nawet info mindlinka ;)

Merle78:
No dobra, bylo to troche nieprecyzyjne. Chodzilo mi o to, ze w zakresie boostowania floty linki IW z deka posysaja (nie sa tak czesto uzywane). Jak dadza mu bonus tez do AW bedzie bardziej uniwersalny.

Doom:
Przeczytałem wreszcie ten artykuł
ciekwostka:

--- Cytuj ---Drake: once again, blame the modules, not the hull – while missiles are being looked into by CCP Fozzie, shield tanking is the root of the problem here.
--- Koniec cytatu ---
Ich chyba ze szczętem    

Tim:

--- Cytat: Doom w Listopad 08, 2012, 00:07:54 ---Przeczytałem wreszcie ten artykuł
ciekwostka:Ich chyba ze szczętem    

--- Koniec cytatu ---

No byłaby trochę dupa jakby zepsuli shieldtank, wtedy do racenia to chyba tylko navy scorp by został z missile bsów, ale na pocieszenie dla caldari jest to:

"Raven: the king of the hill lost its throne a while back. That’s mainly due to cruise missiles being terrible in most situations, and torpedoes not always being usable with a slow, cumbersome hull."

Z tego wnioskuję, że być może zrobią coś z dpsem na ravenie i może jeszcze zrobią coś z jego moblinością, ale zobaczymy...

Doom:
Ta jednocześnie mają zamiar grzebać w rakietach jakbyś zapomniał...
Drejka mają zamiar wykastrować z uzbrojenia i teraz jeszcze obrać z tanka. Super. Może odrazu niech go zdegradują do roli celu ćwiczebnego w tutorialu dla noobów?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej