Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (48/121) > >>

EmiLLos:

--- Cytat: Skeer w Listopad 03, 2012, 20:17:38 ---Pany, ja ostatnio tymi ecmkami nawet głupich drejków nie umiem zjammować... :P

--- Koniec cytatu ---
Trzeba mieć wtyki. ;-)

Niech nerfia ile można te jammy bo to najwyjebanszy ewar i wkurwia
Wysyłane z mojego SHOGUN za pomocą Tapatalk 2

Rash'kan:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 03, 2012, 12:36:15 ---No, ale przecież nadal opiera się to na kalkulacji "jamm strenght vs. sensor strength".

Gdyby było tak jak mówisz, to EC-300 jammowałyby carriera równie łatwo jak frytkę T1. No bo przecież jest ich 5!

--- Koniec cytatu ---

Weź Ty może nic juz nie mów o ecm dronkach farciarzu!

A tak w temacie, faktycznie nerf nalezy się ecm dronkom z osobna, kiedys testowaliśmy jamy na zwykłym shipie, okazalo sie, że statystycznie skuteczniejsze jest 5x ecm-300 z siłą jama 1 niż trasher z 2 ecmami o sile jama 4.5.

Kiedyś podobno padł pomysł, że długość jama ma być zależna od siły sensorów, może to by było niezłe rozwiązanie na dronki.

EmiLLos:
Słyszałeś aby ccp słuchał czyichs pomysłów?

Oni dronek nie rusza bo nie wiedzą co mają w kodzie i by musieli pisać je od nowa. Sami na tweeterze tak stwierdzili lol

Wysyłane z mojego SHOGUN za pomocą Tapatalk 2

Doom:
Bo większość pierwotnego kodu napisał jeden koleś, po pijaku. W dodatku już tam chyba nie pracuje :P

Xarthias:

--- Cytat: Doom w Listopad 04, 2012, 10:09:03 ---W dodatku już tam chyba nie pracuje :P

--- Koniec cytatu ---
Nie chyba, a na pewno. W CCP nie pracuje już prawie nikt, kto pracował dwa lata temu. Ci co zostali w większości zostali przeniesieni do Szanghaju i tam usiłują chińską evkę utrzymać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej