Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (45/121) > >>

Doom:
Tylko ja mam wrażenie że ten konkretny dev ma coś co Caldari sprzętów i godzinami może pokazywać na lalce gdzie go te sprzęty źle dotykały?

Pol Kent:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 02, 2012, 21:33:16 ---Zapomnij o tym newsie, patrz na to -> https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=168820&find=unread

Nerf ECM... ALLAH AKBAR!

--- Koniec cytatu ---
Aha, czyli ceny Falconów i Rook'ów padną o połowę   ;D
Boost Dampów (historia zatacza koło, tak z 5lat temu Dampy rządziły)  i nerf TD'ów żeby piloci Curse'ów tak się nie ślinili  :P

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Listopad 02, 2012, 22:15:36 ---Tylko ja mam wrażenie że ten konkretny dev ma coś co Caldari sprzętów i godzinami może pokazywać na lalce gdzie go te sprzęty źle dotykały?

--- Koniec cytatu ---

Czy tylko ja mam wrażenie, że jesteś o krok od wyznaczenia nagrody za jego głowę?

--- Cytat: Pol Kent w Listopad 02, 2012, 22:16:03 --- nerf TD'ów żeby piloci Curse'ów tak się nie ślinili  :P

--- Koniec cytatu ---

Pokręciłeś - nerfią moduł, ale jednocześnie dedykowane do trackingu disruptingu (w tym Curse) dostaną buffa do bonusa.

Niech ktoś lepszy z matmy policzy czy netto jest to buff czy nerf ;)

Doom:

--- Cytuj ---Czy tylko ja mam wrażenie, że jesteś o krok od wyznaczenia nagrody za jego głowę?
--- Koniec cytatu ---
Koleś już dawno by je miał gdyby nie to ze jest to bezsensowne bo dorwać go poza jove pewno sie nie da

Theronth:
*Add four new racial sensor compensation skills that increase each type of Sensor Strength by 5% per level (Requires Electronics 4, rank 3 skills in the Electronics category)

W końcu ktoś się wziął za ten syf, brawo. Może pomoże na te cholerne dronki ec.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej