Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (42/121) > >>

Doom:
Tak, dla rakiet tylko poprzez rigi, a panowie jasnie pokrzywdzeni w vagasach i cynabalach są zmuszszani przez ccp żeby wybierać spośród rigów, low slotowych i med slotowych modów. Jasne rakiety są tak przepakowane że zasięgu nie potrzebują...

SokoleOko:
Przecież nie mówię że nie masz racji. Bo jak na przykład zrobić pasywnego NH z rigami do zasięgu HML....

Doom:
akurat pasywnego nighta byłoby trudno zrobić nawet z modulami z racji troche małej ilości slotów

KiFuso:
Tak czytam i czytam...

Od kiedy od CCP domagacie się sprawiedliwego balansu? Chyba już od zawsze balans w EVE polega na tym, że raz się jest na górze a raz na dole. Nerf drakow/tengulcow był już od ... roku wiadomy? A jaki, to już każdy mógł się domyśleć. Ja nigdy nie grałem tengulcem i udało mi się zarabiać na plexy nawet na galjente.

Znerfia tak, że na tą chwile nie wiecie co z tym zrobić. I tak ma być.. to mocno wzburzy rynek jak i pomysłowość graczy na nowe fity i rozwiązania.

Najlepiej jakby znerfili tak, żeby tengulec dalej był op ? :> ale tak nigdy nie nerfią. NERF MA BOLEĆ!

GlassCutter:
To fitujcie najthołka na aktywnym, czy nie mieści się to w głowie? Płacz jak na forum wota normalnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej