Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
Colonel:
--- Cytat: SokoleOko w Październik 18, 2012, 11:43:34 ---Wzrost cen plexów jest skorelowany z nowymi źródłami dochodów w grze, a nie z liczbą botów.
To jest kompletna bzdura - na localu pojawiasz się 10 sekund ZANIM załadujesz grid po skoku przez bramę. Bot jest w warpie na POS-a (bo każdy bot w 0.0 ma POS-a) zanim jeszcze skończysz scan systemu.
Zamiast nerfić Heavy Missile wystarczyłoby, żeby więcej ratów miało scramble i wtedy można byłoby polować na boty.
--- Koniec cytatu ---
Jak myślisz ze bota łapie sie jak retarda na pasku to musisz jeszcze wiele zobaczyć :)
Pozatym gdzie napisałem ze wzrost cen plexow jest bezpośrednia i natychmiastowa reakcja na działanie bota?
Racenie to drukowanie ISK z nikad, rynek jest w grze coraz mniej "sztuczny"
Ile czasu jest w stanie przyjmować ten "ISK z nikad" bez widocznych skutków ?
SokoleOko:
--- Cytat: Colonel w Październik 18, 2012, 14:33:36 ---Jak myślisz ze bota łapie sie jak retarda na pasku to musisz jeszcze wiele zobaczyć :)
--- Koniec cytatu ---
Coś niecoś wiem jak się łapie bota i dlatego zdziwiło mnie to, że bot w cięższym shipie (pomińmy carriery, bo to zupełnie inna liga) będzie łatwiejszy do złapania.
Theronth:
Wszystko się Sokół zgadza, tylko że MWD jest niszczone przez scramblery i duże działa, i to z ich powodu przekładam AB na Tengu nad konwencjonalne propulsion module. W dobie Tier 3 BCR daje niezłą przewagę. A to że Rapiery i Falcony były, są i będą to fakt i tego raczej nic nie zmieni. Osobiście prawie zawsze zakładam, że jeśli przeciwnik jest w gangu to mają Rapiera/Falcona. Z linkami różnie jest, bo są floty co lecą do M-OEE8 'gołe', a trafia się czasem samotny Crow w Curse, co zwebuje z 20km ;)
Jedyne co pozostaje to spiąć poślady i lecieć, bo lepsze to niż orbitowanie szpilki.
aciddrinker:
tbh iski i tak beda 'drukowane', za to raty mogły by mieć wiecej scrambli i punktów :D
Że zacytuje z przeszłości.
[19:21:13] Dalikah > 19:18:11 Notify Coreli Guardian Initiate has started trying to warp scramble "Vespasianus Augustus <U.MAD>'Pegasus'(Tengu)"
[19:21:22] Dalikah > thx serpentis ♥
Yavax Zavro:
No i mamy więcej szczegółów http://imgur.com/a/Xryri
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej