Eve Online > Retribution
Retribution - główny wątek
Rabbitofdoom:
Najbardziej durne jest to ze ta zmiana uderza przedewszystkim w npc null gdzie i tak z zarabianiem jest pod gorke. Sov ownerzy dalej beda sobie spokojnie orac anomalki nie ruszajac pupy z systemu ze stacja. W dupe dostana misjonarze dla piratow, plex runerzy, lowcy faction spawnow, belt raterzy bo oni najczesciej bywaja w sytuacjach gdzie nie ma, albo sa odcieci od friendly posa,stacji gdzie mozna sie schowac.
Ostatni raz skanowalem bojowo pol roku temu ale nawet teraz zakladajac ze wlece do systemu 5m po tym jak sie wylogowales zdarze cie 5 razy znalezc i zapie.. a jak sokol wspomnial pve jest w eve tak skonstruowane ze agro bedziesz mial przez caly czas. W pvp masz taka sytuacje tylko i wylacznie praktycznie w czasie fleet fightow i orania strukturek.
sneer:
w null w ostatnich latach przybylo naprawde duzo stacji
npc null ...to zalezy od regionu
w venal bedzie bolec w curse prawie kazdy system ma stacje
lowcy faction spawnów naleza do tych czujnych i nie lapia agro gdzie popadnie
Goomich:
Nagle się ten lolsek tak zaludnił? Bo jak grałem, to na autopilocie latałem.
Może dwa razy mi zestrzelili i to kestrela.
DrackUll:
--- Cytat: Mona X w Październik 05, 2012, 17:03:58 ---Nagle się ten lolsek tak zaludnił? Bo jak grałem, to na autopilocie latałem.
Może dwa razy mi zestrzelili i to kestrela.
--- Koniec cytatu ---
taa teraz w low na każdym gejcie kampa, a po tych zmianach ludzie będą robić zapisy i ustawiać się w kolejce żeby tylko móc pokampić nawet najbardziej zapyziały system...
jak nic trzeba będzie cynofrejkom konwoje robić....
Doom:
Azbuga pewnie będzie się świetnie bawil, podobnie jak ekipa z Eshur :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej