Eve Online > Retribution

Retribution - główny wątek

<< < (21/121) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Doom w Październik 02, 2012, 20:32:05 ---Widzę że uparłeś się pkazać jaki to ze mnie nie mający pojęcia o graniu kerbir.

--- Koniec cytatu ---
Doom na litość Boską..

--- Cytat: Doom w Październik 02, 2012, 20:32:05 ---To teraz panie mondry sadzaj dupsko w ten wypas fit i sprubuj powalczyć zobaczymy jaki zrobisz wyniki.
Na HML caracal i cerber świetnie sobie radzą z daleka z przeciwnikiem. Jak nie muszą nie schodzą w zasięg tacla teraz tago komfortu nie będzie. Ciekaw jestem jak zareagujecie jeśli w nastepnej kolejności vagas / cyna dostaną nerf -50 do faloffa żeby przecież nie było ze walczą z zasięgów artek.
Spodoba się wam takie coś? Jak z karabinu nie strzelicie dalej jak z blastera / ham'a?

--- Koniec cytatu ---
Vaga na 30km robi max 200-250dps (220 + imple) więc w czym rzecz?

Doom:
ale jak jej pilot ma życzenie to schodzi na swój optymalny zasięg i wtedy ile ciśnie? Fit na którym latałem ostatnio 2xgyro, 220mm, RF amunicja daje nieco ponad 400 bez kabli, bez dronek, a to że go nie wykorzystujesz? Twoja sprawa. Cerber nawet na HAM nie podchodzi pod taki dmg jeśli nie robi się go na glas canona (który notabene nie przetrwa wystarczająco dlugo żeby przetopić vagę, czy innego hac'a tego typu, zabierasz mu zasięg i co masz? Gówno nie warte skilowania i latania podobnie jak przez bardzo długi czas eagle (a po tym że w zasadzie się ich nie widuje mimo zmian w hybrydach  wnoszę że pewnie dalej jest bezużyteczny)

GlassCutter:

--- Cytat: Doom w Październik 02, 2012, 21:25:29 ---podobnie jak przez bardzo długi czas eagle (a po tym że w zasadzie się ich nie widuje mimo zmian w hybrydach  wnoszę że pewnie dalej jest bezużyteczny)

--- Koniec cytatu ---

Mam dwa ;), kupione przed boostem hybryd. Śmiem twierdzić że to blasterowo-shieldowa wersja sakriego tyle że z 50% wyższym dps'em.

FN:

--- Cytat: GlassCutter w Październik 02, 2012, 21:33:05 --- Śmiem twierdzić że to blasterowo-shieldowa wersja sakriego tyle że z 50% wyższym dps'em.

--- Koniec cytatu ---
smiem twierdzic ze sacri to scierw przy nim

[Eagle, eagle]
Damage Control II
Magnetic Field Stabilizer II

Large Ancillary Shield Booster, Navy Cap Booster 200
10MN MicroWarpdrive II
Warp Scrambler II
Large Ancillary Shield Booster, Navy Cap Booster 200
Stasis Webifier II

Small Energy Neutralizer II
Heavy Electron Blaster II, Void M
Heavy Ion Blaster II, Void M

Medium Anti-EM Screen Reinforcer II
Medium Processor Overclocking Unit I

fajnie sie nim soluje  myrmy solo killerow

GlassCutter:
Ja zafitowane mam dred guristas boostera, czyli klasycznie, trzeba by policzyć który dłużej podziała, bo tank i dps mają bardzo zbliżony:

[Eagle, Solo]
Damage Control II

10MN MicroWarpdrive II
Warp Scrambler II
Dread Guristas Large Shield Booster
Medium Capacitor Booster II, Navy Cap Booster 800
Adaptive Invulnerability Field II