Śmietnisko > Flamewar

Pogadajmy o złodziejstwie i lojalności (lol)

<< < (2/10) > >>

Starakopara:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Sierpień 20, 2012, 18:41:37 ---Napisałem gdzieś że jestem pr0 ? Nie

Kilka razy z nimi się przeleciałem, gadałem z nimi wiele razy i jak chciałem do nich dołączyć powiedzieli mi, że patrząc po moim KB - jestem na poziomie powyżej przeciętnego, ale że musiałbym z nimi polatać, ale że akurat zaczął mi się trochę zapierdol w RL no i TZ nieco inny, to zarzuciłem ten pomysł na czas bliżej nieokreślony.
--- Koniec cytatu ---

chat logs or it didnt happen >:D

na tej samej zasadzie mogę smiało powiedzieć, że wczoraj gasiłem światło w kuchni

SokoleOko:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Sierpień 20, 2012, 18:41:37 ---Napisałem gdzieś że jestem pr0 ? Nie

--- Koniec cytatu ---

Tak, w tym wątku:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Sierpień 20, 2012, 18:41:37 ---w PvP jestem na poziomie ponadprzeciętnym

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: MiltisUmbrae w Sierpień 20, 2012, 18:41:37 ---Kilka razy z nimi się przeleciałem, gadałem z nimi wiele razy i jak chciałem do nich dołączyć powiedzieli mi, że patrząc po moim KB - jestem na poziomie powyżej przeciętnego, ale że musiałbym z nimi polatać, ale że akurat zaczął mi się trochę zapierdol w RL no i TZ nieco inny, to zarzuciłem ten pomysł na czas bliżej nieokreślony.
--- Koniec cytatu ---

Nie wierzę. Latałeś z nimi RAZ. Twój KB wygląda jak dupa z zza krzaka, Hydra na sporo wyższe standardy (paru znajomych tam próbowało).

--- Cytat: MiltisUmbrae w Sierpień 20, 2012, 18:41:37 ---I sry patrzenie na ilość killi to imo fail.
A przeglądanie dokładnie całego mojego KB jest chore xD

--- Koniec cytatu ---

O PvPerze - zwłaszcza "ponadprzeciętnym" - świadczy killboard. Patrzy się na liczbę i "jakość" killi. Jakością się nie zajmowałem, przejrzenie tysiąca killi zajmuje 10 minut i nie jest żadnym rocket science.

zenekburczymucha:
Może i latał z Hydrą zależy co sie przez to rozumie .
Ja też nieraz z nimi latałem i rozmawiałem .
A bywało to tak :
Siedzę na stacji , patrze na lokal a tu Hydra no to ja nawijam .
Ja - Hi guys
Oni -  spierdalaj
zrozumiałem że jestem ponadprzeciętnym Propvperem i chętnie by ze mną polatali ale akurat nie mają czasu ....

--- Cytat: MiltisUmbrae w Sierpień 20, 2012, 18:41:37 ---I sry patrzenie na ilość killi to imo fail.
A przeglądanie dokładnie całego mojego KB jest chore xD

--- Koniec cytatu ---

Czyli tak liczby nie powalają ale ryzykujesz dużo namawiając do analizy twoich kilów - wiesz jaki masz odsetek na noobach w HS ?

DarkRising:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 20, 2012, 19:07:09 --- świadczy killboard. Patrzy się na liczbę i "jakość" killi.

--- Koniec cytatu ---

gramy w killboard online - kilboard jest niczym powinno go nie być, wtedy nie było by tych durnych statystyk nie było by napinania się i spinki, a ludzie grali by bardziej dla zabawy.

Theronth:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 20, 2012, 19:07:09 ---Nie wierzę. Latałeś z nimi RAZ. Twój KB wygląda jak dupa z zza krzaka, Hydra na sporo wyższe standardy (paru znajomych tam próbowało).
(...)
O PvPerze - zwłaszcza "ponadprzeciętnym" - świadczy killboard. Patrzy się na liczbę i "jakość" killi. Jakością się nie zajmowałem, przejrzenie tysiąca killi zajmuje 10 minut i nie jest żadnym rocket science.

--- Koniec cytatu ---
Sam chciałem, ale niestety nie przyjmowali nowych. Byłem za to na ich forum i widziałem topic rekrutacyjny Militisa, w którym pierwsze trzy strony zapewniły mi nieco rozrywki.

--- Cytat: Militis ---Well i'm not a gay, i'm also not a gypsy but i used to fly with gypsies and i was in one alliance with gay corporation (lost idea), it wasn't difficult for me, perhaps because i'm truly open to the new experiences. Moreover in my country if you lick lick someone's ass (or do quick blowjob if you are woman) u can really achieve a lot and as in both gendres you can find ppl who like playing that way there are lot of women and men in all proffesions.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Shiroi ---Fair enough. But why should we want you?

I'm sure you read suitonia's post whereby recruitment is pretty much closed, and unless you have an amazing app you aren't getting in, so, amaze us. In your opinion, why should we recruit you? All I'm seeing so far is an average pvper who seems to do most of his solo pvp in high sec and only goes into 0.0 for ctas.

(...)

My point is the majority of your solo kills are in high sec, either killing people in retarded fits (that huginn for example), or killing one ship with an equal or greater ship and then saying that there was other stuff there as well. There probably was, but it doesn't show us much and it does not allow us to gague your skill as a player. High sec is typically radically different as a pvp ground to 0.0 or lowsec. It's full of all kinds of faggotry (Neutral rr, ridiculous fits, hg implants etc), and things which work there do not translate into 0.0 or low sec. I'm well aware good fights can be found in high sec, having spent some time fighting canbaiters in rens etc, but again, being able to kill things in high sec is not really indicative of your skill as a player.

--- Koniec cytatu ---

TD:RL

Average =/= ponad przeciętny

Pełen topic z forum Genosów

EDIT: jak to się stało, że nie jesteś już w Targeted Agression? Czy nie jest to korp powiązany z PODLA?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej