Śmietnisko > Flamewar
Pogadajmy o złodziejstwie i lojalności (lol)
Doom:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 19, 2012, 09:27:58 ---Ty czasami nie masz alta pod tytułem Tonis?.... ???
--- Koniec cytatu ---
* Doom scroluje txt z listą swoich charów...Nie nie mam. A kto to jest?
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Wrzesień 19, 2012, 09:26:32 ---No nie wiem. A ile isków jest to warte dla potencjalnych chętnych na taką rangę?
--- Koniec cytatu ---
Doom, k..., w imię zasad! Nie zachowuj się jak student ;)
--- Cytat: FITTIpalti w Wrzesień 19, 2012, 09:28:59 ---Jedynym znanym mi ponadprzeciętnym Pvperem ( przynajmniej w teorii ) jest Sokole a reszta to małe robaczki które trzeba klepać.
--- Koniec cytatu ---
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Wrzesień 19, 2012, 09:30:37 ---* Doom scroluje txt z listą swoich charów...Nie nie mam. A kto to jest?
--- Koniec cytatu ---
A taki gość który na każdą prośbę ma jedną odpowiedź - koperta ;D
Doom:
W sumie kiedyś rozważałem wprowadzenie łapówek za zdejmowanie za ciche zdejmowanie z Centralowiczów punktów karnych, ale zanim dojrzałem do tego pomysłu Hastra rozwalił system i zmienil zasady moderacji :P
mpp:
--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 19, 2012, 09:19:57 ---Czy administracja centrali może wprowadzić rangę "ponadprzęciętny PvPer"?
Założylibyśmy potem wątek dla chętnych - kto chciałby taką rangę mieć, musiałby udowodnić linkiem z eve-kill/BC, że ma 1000+ killi ;)
--- Koniec cytatu ---
sokol ale 10000 killi z czego 9000 whorowane 1 dzialkiem sie nie liczy ;p
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej