Eve Online > NoobGarten

Kilka pytań totalnego nooba.

<< < (7/8) > >>

behemothxx:
Ale unsen academy szkolą nowych i dają kopa (tak słyszałem). Prawda to?

Pol Kent:

--- Cytat: behemothxx w Sierpień 20, 2012, 00:04:59 ---Co by nie mówić o WoW-wie, jest najlepszą grą w swoim gatunku (oczywiście kwestia gustu), a przynajmniej najbardziej rozbudowaną.

--- Koniec cytatu ---
Najbardziej rozbudowana ?? Że zacytuję klasyka "co Ty kur**a wiesz o rozbudowaniu EVE" ?
Pokaz mi dowolna rzecz w WoW która powstaje kilka tygodni czasu realnego, a licząc od rycia skałek do wyjścia takiego Avatara ze stoczni to pewnie i kilkanaście tygodni.
Oczywiście przy założeniu że jedni ludzie robią wszystko od początku do końca, ryja skałki, robią capital moduły i smażą z tego tytexa

SokoleOko:

--- Cytat: behemothxx w Sierpień 20, 2012, 00:26:19 ---Ale unsen academy szkolą nowych i dają kopa (tak słyszałem). Prawda to?

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie tak. To jest tylko szkoła, ale za to dobra szkoła. Poznasz lepiej grę, poznasz ludzi z korporacji współpracujących z UA. W międzyczasie podskillujesz, nabijesz portfel w bezpiecznym hisecu i pomyślisz co dalej chciałbyś robić.

behemothxx:

--- Cytat: Pol Kent w Sierpień 20, 2012, 00:28:21 ---Najbardziej rozbudowana ?? Że zacytuję klasyka "co Ty kur**a wiesz o rozbudowaniu EVE" ?
Pokaz mi dowolna rzecz w WoW która powstaje kilka tygodni czasu realnego, a licząc od rycia skałek do wyjścia takiego Avatara ze stoczni to pewnie i kilkanaście tygodni.
Oczywiście przy założeniu że jedni ludzie robią wszystko od początku do końca, ryja skałki, robią capital moduły i smażą z tego tytexa

--- Koniec cytatu ---

WoW w innych aspektach jest rozbudowany.

Pol Kent:

--- Cytat: behemothxx w Sierpień 20, 2012, 00:35:12 ---WoW w innych aspektach jest rozbudowany.

--- Koniec cytatu ---

Podrzuć jakiś przykład ? Produkcja ? Exploracja  ? Polityka i intrygi ? Szpiegostwo ? Skala walk ?? Cokolwiek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej