Eve Online > NoobGarten
Kilka pytań totalnego nooba.
Skeer:
W tej grze większy jest problem server-side niż PC-side, jeżeli chodzi o wydajność ;)
behemothxx:
Skończyłem podstawowy tutorial, robię teraz misje dla agentów (te 10 misji, dla każdego z tych pierwszych agentów), nie wiem kompletnie co skillować. Skiluje co popadnie... Nie wiem czym chcę się zajmować, bo nie znam jeszcze nawet ułamka możliwości gry. Założę triala 21-dniowego, jak tego 14-dniowego skończę, bo pewnie już postać skopałem... :(
Jeszcze jedno pytanie, ile trzeba grać, aby dorobić się najlepszego statku w grze?
SokoleOko:
Nie ma czegoś takiego jak skopana postać. Każdy skill kiedyś się do czegoś przyda.
Nie ma czegoś takiego jak "najlepszy statek". Każdy statek jest "dobry do czegoś". A jeśli mówimy o poważnym sprzęcie to prędzej będziesz miał kasę niż skille potrzebne do latania tym ;)
behemothxx:
To np ile trzeba grać, żeby latać tytanem... (wiem że nigdy do tego nie dojdę ;p)
SokoleOko:
Biorąc pod uwagę, że tytan nie dokuje i przez to char jest w nim uwięziony - raczej nie warto latać tytkiem na mainie. Natomiast da się zrobić tytan-alta w 2 lata.
W ciągu 12-18 miesięcy będziesz w stanie latać mniej więcej wszystkimi shipami na których Ci będzie zależało. Potem już będzie "maksowanie" ;)
Oczywiście, mówię to z punktu widzenia PvPera, bo jeśli masz zamiar tylko klepać raty czy kopać to nie musisz przecież "latać wszystkim".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej