Eve Online > Dyskusje ogólne

Sentry guns pod lupą !

<< < (4/7) > >>

Theronth:

--- Cytat: Dux w Sierpień 11, 2012, 16:53:32 ---Eszur, Hier i Rancer. W zasadzie to jedyne prawie stałe kampy w LSie. Zresztą w przypadku Eszur to nawet pewien nie jestem czy to aktualne, bo ostatnio nie zaglądałem tam. Wszędzie indziej wpadka na kampie to po prostu spory pech pilota.
I CCP widzi problem w kampach?  :o

--- Koniec cytatu ---
Dorzuć do tego Amamake, Tama, Taisy, Sujarento, Kedama, Mamet, Onatoh, Frulegur, Hagilur i jeszcze kilka takich systemów.

Colonel:

--- Cytat: Theronth w Sierpień 11, 2012, 17:28:22 ---Dorzuć do tego Amamake, Tama, Taisy, Sujarento, Kedama, Mamet, Onatoh, Frulegur, Hagilur i jeszcze kilka takich systemów.

--- Koniec cytatu ---

nomm... w sumie jest wiecej niz Bu napisal...ale czy az tyle i dokladnie te...niewazne
sa miejsca gorące przez jakis czas i zupelnie gasna jak lokalny tranzyt zmienia kierunek bo jest ciezko przeleciec...

chociazby Antem / Aring i Gonditsa / Bherdasopt

Dux:

--- Cytat: Theronth w Sierpień 11, 2012, 17:28:22 ---Dorzuć do tego Amamake, Tama, Taisy, Sujarento, Kedama, Mamet, Onatoh, Frulegur, Hagilur i jeszcze kilka takich systemów.

--- Koniec cytatu ---

Tam kampy są raz na ruski rok (no moze bez przesady, w Amamake do Osoggur jest całkiem często, ale znów bez przesady). To sa ruchliwe systemy, ale nie zakampione.

Theronth:
Ostatnio jak leciałem przez Hier, też było czysto. Natomiast za każdym razem, gdy jestem w okolicach Nourvukaiken, to albo w Tamie siedzą Trifectas, w Sujarento Snuffbox, albo Darkside./SoTF w Kedamie. Tak jak powiedział Col, wszystko zależy od ruchu w danym dniu.

Nitefish:
Tak czy siak, walki między piratami będą dalej możliwe bo jeśli wszyscy uczestnicy mają po -10 to mają sentry w d...

Generalnie kampy to jedna strona medalu, ale po zmianach nieostrożność z aggro spowoduje ze logistyki naprawiające kolegę z -10 puffną jak szmaty.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej