Eve Online > NoobGarten

Czy to legalne?

<< < (2/3) > >>

Doom:
Dostają Twoją kasę -> odpalają time code bazar -> znajdują ofertę -> przelewają Ci stosowna liczbę isk -> dają info -> jak zaakceptujesz ofertę iski znikają z konta i idą do gościa który myśli że osoba która odpowiedziała na jego topic sprzedażowy to ta sama osoba która otrzymała kod

MiltisUmbrae:
Nie mają Ci prawa za to nic zrobić, bo TY nie kupujesz ISKów, robi to pośrednik czego możemy się tak naprawdę tylko domyślać.

Więc nawet jak CCP będzie miało problem to petycja i sorry to nie ja kupowałem iski więc się pierdolcie i mnie odbanujcie. 
Ja raz tak miałem i mnie odbanowali.

Skeer:
To jest rzeczywiście trudne do rozstrzygnięcia i pozostaje jedynie w gestii etyki gracza.

Liczy się kasa, czy zasady? :)

Soulscream:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Sierpień 08, 2012, 20:11:47 ---Nie mają Ci prawa za to nic zrobić, bo TY nie kupujesz ISKów, robi to pośrednik czego możemy się tak naprawdę tylko domyślać.

Więc nawet jak CCP będzie miało problem to petycja i sorry to nie ja kupowałem iski więc się pierdolcie i mnie odbanujcie. 
Ja raz tak miałem i mnie odbanowali.

--- Koniec cytatu ---

Bullshit, to podpada pod handel iskami. Pawlut tak robil i wylapal za to bana.

Doom:

--- Cytat: Skeer w Sierpień 08, 2012, 21:05:10 ---To jest rzeczywiście trudne do rozstrzygnięcia i pozostaje jedynie w gestii etyki gracza.

Liczy się kasa, czy zasady? :)

--- Koniec cytatu ---
A co powiesz na bramkę numer trzy? Dwa słowa "Regulamin Centrali"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej