Śmietnisko > Flamewar

Czy Was już do końca pomiziało?

<< < (27/29) > >>

zenekburczymucha:
No to może tak zawsze rób ? Banuj profilaktycznie na początku tematu paru gości i będziesz miał spokój na centrali tylko czy o to na pewno chodzi ?
Nie będziesz narzekał że mało ludzi zaczęło się udzielać ? że coś tam umiera? A co do banów to owszem uważam że mi się należało i był słuszny ale znowu mi ciśnienie skacze jak bez echa przeszły wzmianki o gówniarzach i burakach ...
Znowu stare czasy ? Jeden może a drugi nie ? Chcesz usłyszeć co myślę o takich ludziach bez ubierania tego w ładne kulturalne słówka ?
Żeby Ci tak miło nie było to zapamiętaj sobie jak ty ludziom tak ludzie tobie .
Rozumiem że od wczoraj można używać nazw warzyw do określania ludzi ?

P.s I jak już ciśnienie w normie ,skacze jak trzeba ?  >:D

Soulscream:
Hastra jakie emocje ? D:

Chupacabra:
to znaczy same warzywa, ziemniaku, buraku, kalafiorze, marchewo przechodzi

a może jeszcze przetwory mięsne dodamy do repertuaru, parówo, kabanosie, pasztecie, tudzież inny baleronie

Nitefish:

--- Cytat: Hastrabull w Sierpień 11, 2012, 11:31:18 ---no i jaki piękny efekt. dwóch bana na 48 godzin dostało, reszta sie wypompowała z emocji i temat umarl :) jednym slowem znalazlem na was sposob :D

--- Koniec cytatu ---

O przepraszam, to ja założyłem ten temat co by się ludzie wypompowali ze złych emocji.

zenekburczymucha:

--- Cytat: Chupacabra w Sierpień 11, 2012, 12:56:22 ---to znaczy same warzywa, ziemniaku, buraku, kalafiorze, marchewo przechodzi

a może jeszcze przetwory mięsne dodamy do repertuaru, parówo, kabanosie, pasztecie, tudzież inny baleronie

--- Koniec cytatu ---
Tobie to się boje po nicku nawet pisać bo nie wiem czy się nie załapie  na regulamin  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej