Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CL-EN] Close encounters - Dyskusja

<< < (12/14) > >>

zenekburczymucha:
JPKM A chopoki z Close już wszyscy prosili o nie flamowanie ich swietego topicu .... >:D
A jaką anomalke robiłeś ? 8)

Tommallionus:
Sorry, ze nie na temat troche... ale jak juz w tym watku wszyscy pisza o zlodziejach to chcialem Panom Zamyslinskiemu i Militisowi polecic Pana BUCKETHEAD BOT'a.

Koles jest calkiem niezlym solo PVP'erem... lata solo we fretach i wtapia ich mniej wiecej tyle co ubija....

...a co najwazniejsze wlasnie zajebal nam z korpa Tengu, zealota i 300 mln... czyli znaczaco pzebil Militisa :D 

...jak widac niektorzy ludzie dadza sie zeszmacic juz za mniej niz 3 biliony :D

...ciekawe kto se wyrobi opinie zlodzieja-pro PVP'era za mniej niz bilion... :D

Pozdrowienia i powodzenia w swiecie industry i science zycze wszystkim sprytym szuja... bo raczej w normalnych corpach sa juz spaleni ;]

Tom

Rataxas:

--- Cytat: Tommallionus w Sierpień 26, 2012, 19:46:29 ---Sorry, ze nie na temat troche... ale jak juz w tym watku wszyscy pisza o zlodziejach to chcialem Panom Zamyslinskiemu i Militisowi polecic Pana BUCKETHEAD BOT'a.

Koles jest calkiem niezlym solo PVP'erem... lata solo we fretach i wtapia ich mniej wiecej tyle co ubija....

...a co najwazniejsze wlasnie zajebal nam z korpa Tengu, zealota i 300 mln... czyli znaczaco pzebil Militisa :D 

Pozdrowienia i powodzenia w swiecie industry i science zycze wszystkim sprytym szuja... bo raczej w normalnych corpach sa juz spaleni ;]

Tom

--- Koniec cytatu ---

Yyyy ... już Ci mówiłem kto :)

Taki Jeden - z FOFWów, zeszmacił się za +200mln ISK :D

mpp:

--- Cytat: Tommallionus w Sierpień 26, 2012, 19:46:29 ---Sorry, ze nie na temat troche... ale jak juz w tym watku wszyscy pisza o zlodziejach to chcialem Panom Zamyslinskiemu i Militisowi polecic Pana BUCKETHEAD BOT'a.

Tom

--- Koniec cytatu ---

ja ukradłem mniej niż miltis
http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=14483727
;]

a i bym zapomniał jestem dumnym dresem bez honoru, takim 2 paskowym z bazaru  :*

Dux:
Przyjął to na klatę, czy odśpiewał gorzkie żale? :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej