Eve Online > Dyskusje ogólne

Self Destruct... lepiej pozno niz wcale (pozniej)...

<< < (2/4) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Colonel w Lipiec 28, 2012, 19:20:20 ---mechanika pozwala na to i ludzie wola stracic - stracic niz stracic i dac komus satysfakcje wziecia udzialu w tej stracie...
cccp by powiedzialo - taka taktyka...
taka sama hujnią są orki czy inne big SMA shipy stojace kolo bramy czy undocku...przegrywasz - chowasz - wiejesz...
cccp by powiedzialo - taka taktyka... [ chociaz tu nie mam pewnosci czy tego nie usuneli ]
zamiast zbalansowac i naprawic cwaniackie numery

--- Koniec cytatu ---

Chyba nie usunęli bo ostatnimi czasy 2 razy widziałem pr0 gang t3 z orcami na wjazdówkach do low

Theronth:

--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 28, 2012, 22:07:52 ---Chyba nie usunęli bo ostatnimi czasy 2 razy widziałem pr0 gang t3 z orcami na wjazdówkach do low

--- Koniec cytatu ---
Nie usunęli. Jak złapaliśmy w dronkowie thanniego na anomalce Wolfpackiem, legion który przyleciał go ratować schował się do środka, gdy tylko zaczął mu topić się armor.

Colonel:

--- Cytat: Theronth w Lipiec 28, 2012, 22:25:31 ---Nie usunęli. Jak złapaliśmy w dronkowie thanniego na anomalce Wolfpackiem, legion który przyleciał go ratować schował się do środka, gdy tylko zaczął mu topić się armor.

--- Koniec cytatu ---

heh, "taktyka"  ;) ...webowanie frachtow w koncu przestalo byc "taktyka"

Skeer:
Webowanie frachtów już nie działa?

GlassCutter:
Chyba chodzi o exploit związany z webowaniem statków wchodzących bokiem w warp po wydokowaniu. Gdy twoja aktualna prędkośc była wyższa niż maksymalna nie mogłeś zadokować, nie moges nawet przerwać warpa. Połączenie frachta i vindykatora z kilkoma webami było bardzo zabójcze dla tego pierwszego ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej