Forum Gry > Inne gry

Path of Exile

<< < (17/18) > >>

Doom:

--- Cytuj ---Swoją drogą czy jest jakaś gra w miarę nowa ala czysty rpg? W teorii jest ten ala nowy marrowind ale ... no i tylko patrzeć jak wyjdzie w wersji online.
--- Koniec cytatu ---
Wolsung

[NF] Masa Huku:

--- Cytat: Herezja w Marzec 07, 2013, 12:14:30 ---Swoją drogą czy jest jakaś gra w miarę nowa ala czysty rpg? W teorii jest ten ala nowy marrowind ale ... no i tylko patrzeć jak wyjdzie w wersji online.

--- Koniec cytatu ---

Z tego co mi do głowy przychodzi to byłaby seria Dragon Age ;) albo możesz wrócić do nieco starszego Neverwinter Nights który imo był zajebisty.

Soulscream:

--- Cytat: Herezja w Marzec 07, 2013, 13:56:26 ---Soul a ... w Minecraft-a grałeś?

--- Koniec cytatu ---

Grałem, nawet coś tam zbudowałem. Ja nie odrzucam gry z powodu grafiki generalnie, odrzucam ja z powodu kompletnie debilnej animacji postaci, ktora mi po prostu zabija przyjemnosc grania.

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: MasaHuku w Marzec 07, 2013, 14:17:44 ---Z tego co mi do głowy przychodzi to byłaby seria Dragon Age ;) albo możesz wrócić do nieco starszego Neverwinter Nights który imo był zajebisty.

--- Koniec cytatu ---

Grałem w Never-a ale tylko 1 część z dodatkami. Dragona na oczy nie widziałem chyba.

--- Cytat: Soulscream w Marzec 07, 2013, 14:43:57 ---Grałem, nawet coś tam zbudowałem. Ja nie odrzucam gry z powodu grafiki generalnie, odrzucam ja z powodu kompletnie debilnej animacji postaci, ktora mi po prostu zabija przyjemnosc grania.

--- Koniec cytatu ---

Minecraft to jedna z gier (niewielu), które odrzuciły mnie graficznie. Dodam może, że gram od 26 lat na kompach domowych czyli w gry, których grafika jest słabsza niż obecnie w byle jakiej komórce nie pisząc nawet o smartfonach.

[NF] Masa Huku:
http://www.youtube.com/watch?v=ujCG9lr0f5Y taki tam gameplay, w każdym bądź razie jedna z mocniejszych pozycji w ostatnich latach  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej