Forum Gry > Inne gry
Path of Exile
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Centurion w Styczeń 30, 2013, 08:04:02 ---Ale mnie wczoraj bez mydełka rozjechał bosik od ciemności w 2 akcie, ała...
Skończyły się town portale i będzie trzeba powtarzać całą piramidkę, ble :P
--- Koniec cytatu ---
Możesz się na zasadzie rush-a przebijać przez piramidę. Od znajomych dowiedziałem się ze boss aktu 2 (overlord) jest o wiele cięższy od tego na 3 akcie.
Centurion:
No jest babura ;D , mając 3 portale i ginąc 4 razy zabrałem mu pół paska, nie leczy się więc po prostu kwestia jeszcze 3-4 portali w ekwipunku i zamiecione, a że akurat nie miałem to będzie riplej dzisiaj. ;)
Wihajster:
--- Cytat: Centurion w Styczeń 30, 2013, 10:55:57 ---mając 3 portale i ginąc 4 razy zabrałem mu pół paska, nie leczy się więc po prostu kwestia jeszcze 3-4 portali w ekwipunku i zamiecione
--- Koniec cytatu ---
kamikaze build?? nie wiem czy to ma przyszłość :) na wyższych poziomach spory minus do expa jest za zgon
Centurion:
Etam kamikadze... biorąc pod uwagę, że to jedyny boss przy którym zginąłem do tej pory to nie.
Tak to ginę czasem jak skupienie mi spadnie z 5% jakie poświęcam na tą grę do 1%. ;)
Asag:
--- Cytat: Wihajster w Styczeń 30, 2013, 11:07:02 ---kamikaze build?? nie wiem czy to ma przyszłość :) na wyższych poziomach spory minus do expa jest za zgon
--- Koniec cytatu ---
U mnie kamikadze by się nie sprawdziło. Only Hardcore ladder >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej