Forum Gry > Inne gry
Path of Exile
Wihajster:
faq:
typ: hack, slash, repeat
ligi: hardcore od normal różni się tylko konsekwencją zgonu; a moby i tak Wam nastukają :) wybierzcie normal
pierdyliard możliwych buildów postaci (nie licząc ekwipunku)
postać- dowolna pasująca, nie ma lepszych
wybór postaci determinuje wyłącznie pozycję startową na drzewie skili- można grać wiedźmą w ciężkiej zbroi z łukiem
PVP: jest podzielone- wszystko do 28 lvl'u (to w jeden dzień można wbić) i open- powyżej.
mapy to endgame- trzeba przejść całość na trzech poziomach
żadnych wipe'ów już nie będzie
Ostatnio wysyp niezłych gier jest, planetside2 też warte polecenia, szkoda że czasu nie ma na to. Wbijać się!
Yavax Zavro:
Kto gra? Mimo iż to typowy hack'n'slashowy grindowiec to jest to cholernie dobry hack'n'slashowy grindowiec.
Mój nick to Yavax. Chyba jak wszyscy gram na Europejskim serwerze.
Doom:
Od mojego ostatniego wpisu w temat zmieniło się to że klient się pobrał i wysypuje się przy próbie uruchomienia. Wniosek maszyna jest za słaba, pogram jak sobie kupię nowy komp (może kiedyś)
3 znajomych z którymi grałem w D3, jak im to pokazałem wsiąkło w to na tyle że nawet w czołgach gwiazdek nie zbijają więc pewnie dobre
[VIDE] Herezja:
Tak to już jest Doom, że co dobre to powoduje wymazywanie (wsiąkanie) ludzi z list dotychczasowych znajomych ze starszych gier ];)
mophk:
to ciekawe Doom co piszesz, mi PoE działa duzo lepiej niz takie diabolo3... a gra fajna grało sie w cbt ;)
20lvl witch sie melduje o7o7o7o7
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej