Forum Gry > Inne gry

Path of Exile

<< < (10/18) > >>

Phobeus:
Oj nie, jest też pvp

Doom:

--- Cytuj ---Wiesz co Doom, bardzo mi się podoba, że zaraz po starcie open bety, kiedy pojawiły się problemy spowodowane zrozumiałym przeciążeniem serwerów, na stronie gry u góry w widocznym miejscu było napisane jak byk czerwoną czcionką: "mamy kurde problemy, pracujemy nad tym, przepraszamy was i prosimy o zrozumienie". Blizz w przypadku diablo 3 albo nie dawał takiego info, albo dawał znać dopiero po kilku godzinach od wystąpienia problemów. I Za już to ekipa GGG ma u mnie wielki plus, bo nie marnuje mojego czasu spędzonego na próbach zalogowania do gry itd. Traktuje klienta serio.
--- Koniec cytatu ---
Mowa. Dzięki temu napisowi zamiast obudzić sąsiadów rano wiązanką od której się blok by zatrząsł, to tylko wzruszyłem ramionami :P

Centurion:
A po open becie będzie reset czy nie? :P

Phobeus:
Pisali, że to był ostatni reset postaci ever. Czy dotrzymają słowa - nie wiem :P

--- Cytat: Herezja w Styczeń 23, 2013, 12:40:50 ---Dodatkowo znam co najmniej jedną osobę, która wyda dziś na Diablo 3 - 150 zł (czy ile ten gniot aktualnie kosztuje). Pomyśleć, że jeszcze znajdują się takie osoby.

--- Koniec cytatu ---
Diablo 3 za kilka miesięcy, po patchu z konkretnym pvp, będzie całkiem grywalne. Byłoby też dobrze, gdyby pomyśleli nad stworzeniem jakiejś opcji ustawień graficznych, która zmieniałaby oprawę na bardziej mroczną i krwistą. Ale i tak nurtuje mnie jedna rzecz: RMAH. Ta gra jest i będzie pay to win; pluję sobie w brodę, że dałem się namówić na zakup d3 w dniu premiery nie biorąc pod uwagę, że nie ma pvp i za jakiś czas ruszy RMAH. Wrócę do d3 tylko jeśli stworzą specjalny serwer bez dostępu do RMAH, ale to się raczej nie stanie z wiadomych powodów... kasa :)

Centurion:
No jeśli ma nie być resetu to chyba zobaczę.
Źle, na pewno zobaczę choćby po to, żeby "na żywo" zobaczyć to wyjebane w kosmos drzewko rozwoju :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej