Forum Gry > Inne gry
Path of Exile
Phobeus:
Po zobaczeniu tego trailera stwierdzam, iż blizz chyba powinien zacząć trząść portkami: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NDFO4E5OKSE
[VIDE] Herezja:
Dziś o 22 gra przechodzi z fazy close na open beta.
Dodatkowo znam co najmniej jedną osobę, która wyda dziś na Diablo 3 - 150 zł (czy ile ten gniot aktualnie kosztuje). Pomyśleć, że jeszcze znajdują się takie osoby.
Doom:
Podejście pierwsze do open bety - fail. Nastawiłem ściąganie klienta i poszedłem spać jak się obudziłem był kmunikat że mniej więcej w połowie padło połączenie. Luz ostrzegali na stronie że aktualnie mają ciężkie przeciążenie
Wieczorem spróbuję ponownie.
Macie jakieś rady wyniesione z closed bety dla tych co dopiero zaczyną (w moim wypadku jeśli, bo ściagnięcie to połowa sukcesu, potem gra musi jeszcze ruszyć) w to grać?
Phobeus:
Wiesz co Doom, bardzo mi się podoba, że zaraz po starcie open bety, kiedy pojawiły się problemy spowodowane zrozumiałym przeciążeniem serwerów, na stronie gry u góry w widocznym miejscu było napisane jak byk czerwoną czcionką: "mamy kurde problemy, pracujemy nad tym, przepraszamy was i prosimy o zrozumienie". Blizz w przypadku diablo 3 albo nie dawał takiego info, albo dawał znać dopiero po kilku godzinach od wystąpienia problemów. I Za już to ekipa GGG ma u mnie wielki plus, bo nie marnuje mojego czasu spędzonego na próbach zalogowania do gry itd. Traktuje klienta serio.
Porady na start? Słyszałem od Herezji, że na początku bardzo dobrze dają sobie radę marauder i witch. Grałem trochę marauderem i z mieczem dwuręcznym faktycznie zamiatał aż miło. Z moich prywatnych rozkmin wynika, że najlepszymi postaciami będą te, których początkowe drzewko rozwoju koncentruje sie na jednym atrybucie (marauder, witch i ta łuczniczka), względnie dobry może być też duelist, który korzysta z atrybutów siła/zręczność. Zastanawia mnie nawet, czy ten duelist nie będzie przegięty, bo suma sumarum jest bardzo dużo rewelacyjnych pasywów do walki dwoma brońmi, np. mieczami.
Centurion:
Dobrze rozumiem, że ta gra polega tylko i wyłącznie na niekończącym się koxsie i nic ponad to? :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej