Eve Online > Dyskusje ogólne
Polskie Centrum Eve Online
[BU FU] Karas:
Wystarczyła by rzetelna informacja, jak dokładnie działa ten program.
i nie dać, tylko ODDAĆ jeśli już. No chyba że chcesz rozdawać na 'zeszyt', droga wolna
Mamut:
--- Cytat: KoMic w Listopad 12, 2012, 18:02:28 ---Wystarczyła by rzetelna informacja, jak dokładnie działa ten program.
i nie dać, tylko ODDAĆ jeśli już. No chyba że chcesz rozdawać na 'zeszyt', droga wolna
--- Koniec cytatu ---
http://bit.ly/TELJEc
Emtecpl:
czepiacie się przecież w żadnym świecie nie ma nic za darmo prawda daje 21 dni to coś musi mieć z tego i tak jestem w podziwie ze udaje mu się to prowadzić twardo
Emtecpl:
Nom ale przeglądając tą fanowską stronę - zapaleńca bo inaczej tak o "kreliku" nie można powiedzieć - bp mi np z wielkim trudem przyszło ogłoszenie o rekrutacji korpa, a on prowadzi stronę dla całego eve.. hmm podziw
nawet ostatnio konkurs zorganizował sponsorowany prze CCP
****/konkursy/207-eve-online-retribution-konkurs-graficzny
HammerSnake:
zastanawialem sie skad autor tego psuedo portalu bedzie miec dochod i jaskos mi do glowy nie przyszedl referal. Jeszcze wystarczy wrzucic pare z konca plecow 'newsow' zrobic drame o liste korpow dac linki i ruch sie generuje i przy okazji strona sie pozycjonuje. Teraz byle nowy wpisze eve online bierze triala z refa i 10-20 dolcow wpada do kieszeni, zalezy przy ilu widelkach chce sie wyplacac.
Cos tam oczojebnego banera centrali nie widze, ba jakies wlasne forum tam jest zamiast przkierowanie za centrale. pisze z komorki w drodze na impre wiec youtube'a nie podlinkuje, ale pasuje tutaj tekst z znanego filmu ;"wypierdalac!" pozdrawiam ;P
Nawigacja
Idź do wersji pełnej