Eve Online > Dyskusje ogólne
Rebalans moonow - w koncu.
nonenalim:
http://evemaps.dotlan.net/region/moons
regiony z cobaltem:
1. Catch
2. Esoteria
oczywiscie, jesli dotlan ma aktualne dane
Pol Kent:
W komentarzach piszą raczej o Platinium a nie Cobalcie. Dlaczego ? Nie wiem, nigdy niczego z moonów nie kopałem ani nie dotykałem alchemii.
nonenalim:
100 Cobalt
and
100 Platinum
reacts into
1 Unrefined Platinum Technite
refines into
10 Platinum Technite
and
95 Platinum
Jrkan:
Nie wydaje mi się aby ktoś bardziej łapczywie obecnie patrzył na Esoterie niż jeszcze kilka godzin temu, to nadal pozostaje dziura na końcu galaktyki, a moonów z Cobaltem są tysiące w całej galaktyce, w samym empire jest ich ponad tysiąc. Większość jest bezczynna, bo do tej pory był to śmieć który dawał marginalny zysk. Wkrótce te setki albo tysiące moonów zostaną zagospodarowane i zbiją cenę technetium i cobaltu do rozsądnego poziomu i pomysł na podbijanie regionu na końcu świata przestanie być atrakcyjny.
Pol Kent:
--- Cytat: Jrkan w Lipiec 19, 2012, 21:58:59 ---moonów z Cobaltem są tysiące w całej galaktyce, w samym empire jest ich ponad tysiąc. Większość jest bezczynna, bo do tej pory był to śmieć który dawał marginalny zysk.
--- Koniec cytatu ---
A czy aby nie jest tak, że dopiero od sec systemu 0.3 i mniej można moon harvestery stawiać do kopania moon minsów ? Czy kiedyś tak było a teraz CCP zlikwidowało to ograniczenie ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej