Eve Online > Dyskusje ogólne

Jak zmienia standingi FW

<< < (2/4) > >>

Pol Kent:

--- Cytat: KernHallerson w Lipiec 19, 2012, 15:39:45 ---stand do Matarów poleciał strasznie ze względu na misje, które jednak obecnie po zmianach w FW nie zapewniają godziwego dochodu.

--- Koniec cytatu ---

A "godziwy zysk" to ? 100mil/h ? 200 ?

Ptysiu:

--- Cytat: Pol Kent w Lipiec 19, 2012, 18:09:46 ---A "godziwy zysk" to ? 100mil/h ? 200 ?

--- Koniec cytatu ---

Myślę, że 100 mil/h+ to poprawna definicja. Albo przynajmniej równowartość tych 100 mil w lp-kach.

Btw. Ktoś chyba te misje jednak u Amarrów robi, bo jakoś gedony, slicery czy inne omeny navy nie zniknęły z rynku.

KernHallerson:
Godziwy zysk bez żadnego wysiłku i bez kombinowania co kupować za LPki z misji wynosił 150 mil/godzinę.
I to przy założeniu że sprzedawało się BS'y na buy orderach.
Jak ktoś miał cierpliwość i sam sprzedawał itemki (nie tylko BSy ale inne rzeczy), można było zarobić dużo więcej.
Niestety po zmianach w FW ceny itemów kupowanych za LPki z misji znacznie zdrożały.
Ale za to ci, co zrobili sobie spore zapasy shipów mogą je teraz sprzedawać po fajnych cenach.
Np. Slicerki sprzedawały się po 12 milonów przed zmianami, a teraz schodzą mi po 34.

--- Cytuj ---Btw. Ktoś chyba te misje jednak u Amarrów robi, bo jakoś gedony, slicery czy inne omeny navy nie zniknęły z rynku.
--- Koniec cytatu ---
Milicjanci mają jeszcze spore zapasy. Niektórzy bardzo spore. Na wiele misięcy starczy bo przecież lepiej puszczać na rynek po trochu a nie od razu wszystko.

Gaunt:

--- Cytat: Ptysiu w Lipiec 19, 2012, 19:27:04 ---Myślę, że 100 mil/h+ to poprawna definicja. Albo przynajmniej równowartość tych 100 mil w lp-kach.

Btw. Ktoś chyba te misje jednak u Amarrów robi, bo jakoś gedony, slicery czy inne omeny navy nie zniknęły z rynku.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: KernHallerson w Lipiec 19, 2012, 19:34:31 ---Godziwy zysk bez żadnego wysiłku i bez kombinowania co kupować za LPki z misji wynosił 150 mil/godzinę.
I to przy założeniu że sprzedawało się BS'y na buy orderach.
Jak ktoś miał cierpliwość i sam sprzedawał itemki (nie tylko BSy ale inne rzeczy), można było zarobić dużo więcej.
Niestety po zmianach w FW ceny itemów kupowanych za LPki z misji znacznie zdrożały.
Ale za to ci, co zrobili sobie spore zapasy shipów mogą je teraz sprzedawać po fajnych cenach.
Np. Slicerki sprzedawały się po 12 milonów przed zmianami, a teraz schodzą mi po 34.

Milicjanci mają jeszcze spore zapasy. Niektórzy bardzo spore. Na wiele misięcy starczy bo przecież lepiej puszczać na rynek po trochu a nie od razu wszystko.

--- Koniec cytatu ---

jaja sobie robicie, że tyle sie na misjach da zarobić wtf =D

Danath Riddick:
Jeżeli bijesz raty na plexach i robisz misje dla milicji to stand spada i do minmatarów i w mniejszym stopniu do gallente. Jeżeli natomiast masz zamiar tylko bić graczy w przeciwnej milicji to stand do frakcji nie spadnie. Spada jedynie stand do korpa o nazwie Tribal Liberation force jeżeli gracz którego zatłuczesz jest bezpośrednio w tym NPC korpie a nie jest w milicji za pośrednictwem Pleyer Corpa lub za pośrednictwem sojuszu. Skomplikowane ale mam nadzieje ze zrozumiesz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej