Eve Online > Dyskusje ogólne
Jak zmienia standingi FW
LosBekoczoS:
Jako ze nuli przeprowadza sie do Ammar FW, oraz jako ze mam z dawnych lat standingi wysokie do Matar. Chcialem zapytac jak wyglada wplyw FW ( kiedy sie traci najwiecej) na standingi. Oraz jak wyglada sytuacja standingow po odejsciu z FW tzn np z dyplomacja lvl 4 czy da sie spowrotem latac po calym space czy tez nie :D
Xeovar:
Bekocz ty żyjesz :D
Czad :)
Niestety na pytanie Ci nie odpowiem, nie mam bladego pojecia ;)
damiantaps:
Spróbuje ci pomóc, jak coś źle mówię to mnie poprawcie.
Sam się zastanawiałem czy iść do null czy do milicji. Pytałem się różnych ludzi i jednak poszedłem do null, bo powiedzieli mi, że w milicji standingi lecą na łeb na szyję. Więc jak dojdziesz do milicji Amarskiej to długo wysokich standów do Matarów nie będziesz miał.
KernHallerson:
To jak standy polecą zależy od tego, czy zamierzasz robić misje milicyjne czy też tylko będziesz zabijał wrogich milicjantów, a jeśli tak to w jakich ilościach.
W moim przypadku stand do Matarów poleciał strasznie ze względu na misje, które jednak obecnie po zmianach w FW nie zapewniają godziwego dochodu.
Tak więc się nie przejmuj, spróbuj pozabijać Matarów... ale żeby zabijać trzeba ich najpierw złapać :)
Nitefish:
Dokładnie jak pisze Kern, u nas np. musielismy nieco się nastarać, żeby wejść do Amarrów. Za to w ogóle nie spadają nam standy do matarów (których i tak nie mieliśmy :P) bo nikt nie robi milicyjnych misji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej