Śmietnisko > Flamewar

Alternatywne źródla isk a moralność (było Odp: dwa miesiące - co dalej?)

<< < (19/50) > >>

Zsur1aM:

--- Cytat: DarkRising w Sierpień 05, 2012, 10:54:28 ---dziękuję za uświadomienie mi że coven to aż taka wieś, nie byłem tego świadom a tu wali klocem człowiek w kaloszach musi chodzić bo stopa zapada się po kostkę w czymś co nie daje się zidentyfikować. Rainbow land na końcu dupy gdzie biją się o prawo do strzelania w statyczne struktury które będą napewno nie bronione.

--- Koniec cytatu ---

Struktury nie oddaja i nie spierd****ą, znakomita okazja by podbic alliansowe statystyki na koniec miesiaca!!!11one  :P

Theronth:

--- Cytat: Zsur1aM w Sierpień 05, 2012, 11:07:36 ---Struktury nie oddaja i nie spierd****ą, znakomita okazja by podbic alliansowe statystyki na koniec miesiaca!!!11one  :P

--- Koniec cytatu ---
CCP powinno wprowadzić możliwość zamontowania Jammerów i neutów na POCO ;)

Xeovar:
Nie da się ukryć że cała ta akcja to efekt braku dobrej woli.
Chciałbym móc powiedzieć że to tylko wina Anulci, ale muszę się pogodzić z faktem że BYĆ MOŻE gdybyśmy poczekali jeszcze trochę to by nie było tej afery. Nie da też się ukryć, że Anulcia dorobiła się u nas hejterów którzy bardzo chcieli żeby te CO zaorać a nie kupić - trochę podobnie do hejterów których ma C0ven choćby na centrali. Różnica jest taka że my mamy hejterów którzy albo nie grają, albo mają jakieś złe wspomnienia z C0venem sprzed lat oraz Kella. To co ułatwia mi ich ignorowanie to fakt, że albo nie grają albo zaliczają fafnasty korp/sojusz - a C0ven za kilka miesięcy będzie obchodził 6tą rocznicę istnienia. Nie da się ukryć że przechodzimy właśnie trudny okres, ale napływ nowych ludzi daje nam coraz lepsze perspektywy. To o czym zapominają nasi najbardziej "długoletni" hejterzy, to to że nawet w EVE rotacja ludzi robi swoje - osoby które były w C0ven w 2010 dzisiaj poznają może kilka nicków. Osoby które grały 2008-2009 może rozpoznają 1-2 osoby plus raz na czas robiącego comeback weterana.

Drama być musi, będzie albo o ważne rzeczy albo o g..., taka natura ludzka a EVE jest grą która żyje z konfliktu, hejtu, dramy, forum warriorów i jeszcze to nakręca :) Flame on, a my nadal będziemy robić swoje :)

DarkRising:
szaraczki się zmieniają, trzon zostaje ten sam a szare eminencje które tam zyskały władze nigdy jej nie oddadzą bo nie grając już tak aktywnie nadal chcą ze swojego przedsiemwzięcia czerpać niekończące się profity.
gdybyście byli normalnym corpem/ally w ciągu tych kilku lat zmienilibyście miejscówke choć 2 razy, ale na to nie pozwalają wam szare eminencje które piją razem wódkę i zagryzają kiełbachą na wspólnym grilu.
jesteście ally które marnuje zwykłym graczom tylko czas i oby heiterów takich ludzi i takiego grania było jak najwięcej.

Xeovar:

--- Cytat: DarkRising w Sierpień 05, 2012, 13:58:18 ---szaraczki się zmieniają, trzon zostaje ten sam a szare eminencje które tam zyskały władze nigdy jej nie oddadzą bo nie grając już tak aktywnie nadal chcą ze swojego przedsiemwzięcia czerpać niekończące się profity.
gdybyście byli normalnym corpem/ally w ciągu tych kilku lat zmienilibyście miejscówke choć 2 razy, ale na to nie pozwalają wam szare eminencje które piją razem wódkę i zagryzają kiełbachą na wspólnym grilu.
jesteście ally które marnuje zwykłym graczom tylko czas i oby heiterów takich ludzi i takiego grania było jak najwięcej.

--- Koniec cytatu ---

/facepalm...

Chyba czas zakończyć udział w tym wątku :P
Gwoli wyjaśnienia, to jestem tą szarą eminencją, na C0venie zarobiłem 0 ISKów i mam historię transakcji sojuszowych od wprowadzenia API jakbym miał potrzebę to udowadniać. Cała kasa którą zarabia C0ven poszła w zakup 4 tytków które stanowią gro naszych assetów, a reszta jest trzymana w rezerwie po opłaceniu rachunków za sova, refundacji statków do PvP oraz plexów dla FC, oficerów funkcyjnych oraz kont należących do sojuszu (cynonet, etc). I także gwoli wyjaśnienia, od kiedy wprowadziliśmy Plexy dla oficerów sojuszu to nie wziąłem ani jednego bo się zrzekłem :]

Na przyszłość, nie słuchaj Kella, on naprawdę bredzi ;)

Co do marnowania czasu, no cóż można i tak spoglądać na PvP w 0.0. Pewnie to samo można by powiedzieć o jakiejkolwiek aktywności w EVE.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej