Śmietnisko > Flamewar

Alternatywne źródla isk a moralność (było Odp: dwa miesiące - co dalej?)

<< < (15/50) > >>

mpp:

--- Cytat: Pol Kent w Sierpień 03, 2012, 08:50:55 ---Nie no, chamówa na maxa!
Offline był, a kolesie go złapali i ubili. W tej grze naprawdę rucha się w dupę młotkiem >:D

--- Koniec cytatu ---

dostał młotkiem w dupe z 1 strony bramy a z 2-giej wylogował i go frejki zjadly :P

MiltisUmbrae:
Nie wylogowałem tylko net mi wyjebał ;P

Zakalve:

--- Cytuj ---Nosum Hseebnrido
--- Koniec cytatu ---
To sprzedana postac?

Anulcia:
Pozdrawiam wszystkich lubianych i nie lubianych.

Jako osoba najbardziej zainteresowana sprawa customsow w T8 chcialabym opisac najkrócej jak umiem "jak to z tymi customsami bylo ..."

Wiec po pierwsze XEO - jak zwykle glupoty wypisujesz, jestes kompletnie nie zorientowany w sytuacji poniewaz - jak zwykle - nie logujesz sie tygodniami wiec nie masz obiektywnego pojęcia o tym co sie w tej ulubionej przez Ciebie grze dzieje.

Po drugie - może dzień, może dwa, ZANIM oficjalnie VIDE opuściło C0ven niejaki Saterr razem z Mohjito czy jak mu tam już rozkminiali na TSie jakby te moje customy w T8 pojechać. Hmmm -  to bardzo ciekawe - VIDE było wtedy w C0venie!!! Mam logi rozmowy z Saterrem na localu. Gdyby były potrzebne.

Po trzecie:
o tym, że moj corp, który był właścicielem customów został zresetowany do C0venu przez Becola dowiedziałam się kompletnie przypadkiem - nadmienie może tutaj, że CEO C0venu nic o tym nie wiedział - podobno. Z tego co wiem, jeśli alians czy corp resetuje drugi to się wysyła jakiegoś maila? A może to mial być taki wrafinowany awoxing ;P to odnośnie tych 15 % podatku od customów ...

Po czwarte:
co to za gadki o jakichś dzieciach? Kto to sobie wymyśla? Jeśli chodzi o rozmowę z Qubąą to rozmawiałam z nim na TSie w niedzielę w trakcie kiedy Panowie z z C0venu orali te customsy.... Trochę dziwnie się poczułam kiedy QUBA powiedział, zebym szybko je sprzedawała bo jest koleś (miał na myśli Mohito czy jakoś tak), który odkupi je ode mnie za cene Jita) - tylko, ze cala ta rozmowa to wygladala w ten sposob: masz sprzedac za tyle co koles proponuje bo jak nie to C0ven je zaora. Powiedzialam, ze ja juz je sprzedalam Zakalve i ze cena jest ustalona i nie rozumiem dlaczego jest ta rozmowa teraz i dlaczego C0ven je ora? Quba powiedział, ze chce dobrze, zebym nie stracila ISKow. Ja tam nic nie stracilam - za to C0ven wg mnie stracil twarz. Wiec  XEO to nie byly żadne 2 tyg. logi sa mozna sobie daty posprawdzac ;P

Po piąte:
Zakup customów przez Zakalve był ustalony - zaproponował mi nawet przelanie kasy - na drugi dzień mieliśmy zrobić transfer - to była niedziela - Zaku napiasł mi, że musi się wyspać  i bedzie po dziewiątej. Niestety nie było go po dziewiątej. Później nie było mnie. I w niedzielę Panowie z malymi e-siusiorami zabrali się za robienie zielonego KB bo: jak napisał Patyk na forum, będą ładnie na KB wyglądać (mnie sie też podobal Twoj JF na KB Patyczku ;))

Oczywiście logi rozmów w posiadaniu - rozmowa o sprzedaży customów odbyła się PRZED oraniem ich przez C0ven - nie 2 tygodnie -  to jakieś bzdury.

Szczerze mówiac to część C0venu  zachowała się po chamsku wobec mnie - nie odwrotnie.  I nie mówię tutaj o kumplach, którzy nadal są w C0venie, z którymi nadal rozmawiam, których bardzo lubię i mam nadzieję polatać w EVCE jeszcze razem.

Acha - dziękuję tym osobom, które na forum C0venu próbowały coś z tą sytuacją zrobić - szkoda, że ich posty były często kasowane ;P

Szkoda, że Polak Polakowi potrafi tak dopiec - tego nie rozumiem ...... a tym bardziej, że to gra...

RobekPL:

--- Cytat: mpp w Sierpień 02, 2012, 22:23:59 ---http://eve-serwis.eu/kb/?a=kill_detail&kll_id=911

^^ wpadl biedaczek w kampe

--- Koniec cytatu ---

taki gankster :p i tyllko t1 hamy ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej