Śmietnisko > Flamewar

Alternatywne źródla isk a moralność (było Odp: dwa miesiące - co dalej?)

<< < (13/50) > >>

Nitefish:
Reasumując - więcej miłości! Lato, dziewczęta i zimne piweczko ftw!

Theronth:

--- Cytat: Nitefish w Sierpień 02, 2012, 11:03:29 ---Reasumując - więcej miłości! Lato, dziewczęta i zimne piweczko ftw!

--- Koniec cytatu ---
Dziewczęta? Grube i pryszczate nerdy z których skłąda się 100% EVE community raczej ich nie widują ;P

Nitefish:

--- Cytat: Theronth w Sierpień 02, 2012, 12:56:14 ---Dziewczęta? Grube i pryszczate nerdy z których skłąda się 100% EVE community raczej ich nie widują ;P

--- Koniec cytatu ---

Mów za siebie :P

Chupacabra:
"Zwykle to, co się w nas wypaliło, jeszcze nas oczernia."

Stanisław Jerzy Lec

Tak Xeo ja wiedziałem czym to pachnie, mówiłem nie przyjmować Vide po raz drugi do Coven, ale chcieliście być miłosierni, i zostaliście Jezusem Eve, to nadstawiajcie drugi policzek.

Kurde to jakiś dziwny twór to Vide, lubię większość ich pilotów, dla Anulci mam duży respekt, ale razem jako Vide są nie do wytrzymania

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Chupacabra w Sierpień 02, 2012, 13:08:43 ---"Zwykle to, co się w nas wypaliło, jeszcze nas oczernia."

Stanisław Jerzy Lec

Tak Xeo ja wiedziałem czym to pachnie, mówiłem nie przyjmować Vide po raz drugi do Coven, ale chcieliście być miłosierni, i zostaliście Jezusem Eve, to nadstawiajcie drugi policzek.

Kurde to jakiś dziwny twór to Vide, lubię większość ich pilotów, dla Anulci mam duży respekt, ale razem jako Vide są nie do wytrzymania

--- Koniec cytatu ---

Co by nie było to kolega Chupacabra wypowiada się w temacie tak jak by był nadal częścią sojuszu, a nie od dawna poza strukturami C0venu.
W temacie zmian CO itd się nie wypowiem bo nie jestem na bieżąco.

ps. W momencie kiedy Vide wróciło do C0venu to się nie logowałem od dłuższego czasu i wieści o powrocie zdobyłem tu na centrali po przeczytaniu prześmiewczego posta Cat-a (a myślałem wtedy, że jak zwykle tylko troluje).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej