Śmietnisko > Flamewar
Alternatywne źródla isk a moralność (było Odp: dwa miesiące - co dalej?)
KiFuso:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipiec 29, 2012, 14:39:41 ---Podobnie awoxujac staramy sie omijac Polakow, akurat Kifuso mial pecha bo nie bylo nikogo innego w poblizu, a wczesniej brzydko na nas mowil na kanale zwanym Polish, wiec go pojechalismy
--- Koniec cytatu ---
Cat.. ale dlaczego szukasz wymówki? Instynkt jest silniejszy od ciebie :-) Raczej nigdy źle o c0venie nie pisałem, tym bardziej na Polishu. Zawsze starałem się trzymać z daleka od jakichkolwiek konfliktów między korporacjami itp. Chyba, że tag LFN od razu świadczy, że mówiłem coś złego o c0venie? Nawet z ciekawości przeglądałem wszystkie logi z Polisha (a jest ich tylko 31 do 07.05, niedawno wróciłem do EVE dla dwóch kumpli którzy zaczęli swoją przygodę z EVE) i nie znalazłem żadnych moich wypowiedzi dotyczących c0venu. Jakbym pisał na Polish źle o c0venie to jednoznacznie bym pisał źle o znajomych których tam mam i ich szanuje (nie, nie pisze o tobie :P)...
Poza tym, kilka dni wcześniej w taki sam sposób rozwaliliście Macha innego polaka, także w tym samym systemie..
Na drugi dzień było to
--- Cytuj ---[ 2012.07.04 16:50:25 ] ODD001 > a nic tak wpadlem :)
[ 2012.07.04 16:50:29 ] ODD001 > przeprosic
[ 2012.07.04 16:50:40 ] ODD001 > bo niechcacy wczoraj zawoxowalismy im machariela
[ 2012.07.04 16:50:56 ] ODD001 > chlopaki nie wiedzieli ze hellboys to polski korp
[ 2012.07.04 16:51:10 ] ODD001 > a polakow z reguly nie szpiegujemy i nie awoxujemy
[ 2012.07.04 16:51:18 ] ODD001 > iec sory gregory, pomylka :P
[ 2012.07.04 16:51:25 ] ODD001 > co zlego to nie my
[ 2012.07.04 16:51:59 ] ODD001 > ale nie ma tragedi, ze dwa dni na sanctumach i chlopak sie odkuje, bo fit byl t2
--- Koniec cytatu ---
A na następny dzień byłem ja :-)
Doskonała zagrywka taktyczna, tylko po co się z tego tłumaczyć?
Awoxing, kradzieże czy scamy - widocznie Polska społeczność EVE jest na tyle duże, że możemy sobie na to pozwolić, w porównaniu do community Andory i Erytrei.
[VIDE] Herezja:
Tak się składa Kifu, że pamiętam jak byłeś częścią LFN-u i jakie tu (na tym forum) dyskusje toczyłeś ];)
KiFuso:
--- Cytat: Herezja w Lipiec 31, 2012, 15:53:09 ---Tak się składa Kifu, że pamiętam jak byłeś częścią LFN-u i jakie tu (na tym forum) dyskusje toczyłeś ];)
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe, bo ja nic takiego nie pamiętam. W profilu także nie mam takich postów.. więc proszę Cię, nie wmawiaj czegoś co nie miało miejsca.
mpp:
--- Cytat: PAwulonek w Lipiec 30, 2012, 19:48:26 ---nie moj drogi poprostu smieszne jest, jak piszesz ze odpusciliscie awoxing Bane Heavy Industries bo to nasi rodacy ;D ,a dobre 2-3 miesiace temu jak vide opuscilo coven i anulcia zostawila customsy w t-8 ktore mimo zalatwienia przez zaka ich odsprzedania ,coven ochoczo zaoral bo bidula chciala 10mln za customa wiecej niz cena jita
kojazy ci sie to z czyms bo mi z
http://pl.wiktionary.org/wiki/podwójna_moralność
;D
--- Koniec cytatu ---
zmienił byś z pbn tickera na c0ven, troche outdated :P
Nosum Hseebnrido:
--- Cytat: PAwulonek w Lipiec 30, 2012, 19:48:26 ---nie moj drogi poprostu smieszne jest, jak piszesz ze odpusciliscie awoxing Bane Heavy Industries bo to nasi rodacy ;D ,a dobre 2-3 miesiace temu jak vide opuscilo coven i anulcia zostawila customsy w t-8 ktore mimo zalatwienia przez zaka ich odsprzedania ,coven ochoczo zaoral bo bidula chciala 10mln za customa wiecej niz cena jita
kojazy ci sie to z czyms bo mi z
http://pl.wiktionary.org/wiki/podwójna_moralność
;D
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie tak było, chłopaki specjalnie rano tytany logowali żeby zdjąć te assetsy wbrew temu co wsześniej przedstawiciel c0venu ustalił z Anulcią. A cat to zwykły kłamca(psełdo-PRowiec).
PS
zwróćcie uwagę że ilekroć mu ktoś coś wypomni w topicku to zaraz ma minusa, a cat plusa ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej