Śmietnisko > Flamewar

Alternatywne źródla isk a moralność (było Odp: dwa miesiące - co dalej?)

<< < (48/50) > >>

Lt Rook:
od typa który nazywał się Awox

HammerSnake:
yhym.

Swoją drogą niektórzy piętnowali miltisa, że się tanio sprzedał, a jak widać 3b w tej branży to taka norma.  8)

Doom:

--- Cytuj ---Coś nie mogę sobie tego rozbić na słowa- jak rozumiem awoxer to osoba, która wbija do innego korpa w celu wyczyszczenia go z kasy - jak miltis + przyjemność z płaczu ofiar?
--- Koniec cytatu ---
Częściej czytam to w kontekście kili na którzych poza gangiem agresorów jest "corp mate" kolesia który jest na kilu, często gęsto w typowo taclerskim sprzecie

Xeovar:
Gość miał alta o ksywie Awox cośtam (nie mogę znaleźć na kb bo to na pewno nie Awox ) który mimo długiej historii bycia w różnych korpach i bycia pierwszym szeroko znanym "blue tacklerem" dobre miesiące był przyjmowany do różnych korpów gdzie po kilku dniach-tygodniach wystawiał co tłustsze raciarki kolegom, stąd się wzięło nazywanie takiej praktyki awoxingiem.

Soulscream:

--- Cytat: Xeovar w Sierpień 15, 2012, 22:13:00 ---Gość miał alta o ksywie Awox cośtam (nie mogę znaleźć na kb bo to na pewno nie Awox ) który mimo długiej historii bycia w różnych korpach i bycia pierwszym szeroko znanym "blue tacklerem" dobre miesiące był przyjmowany do różnych korpów gdzie po kilku dniach-tygodniach wystawiał co tłustsze raciarki kolegom, stąd się wzięło nazywanie takiej praktyki awoxingiem.

--- Koniec cytatu ---

Co Ty pitolisz. Awoxowanie wzielo sie od Typa ktory nie lubil goonswarm. Byl w PL i mial blue stand i strzelaj do niebieskich aka goonswarm i byl to wlasnie Awox.

http://www.youtube.com/watch?v=ie-2DrRHV4Q

EDIT: Widze, ze to video to reupload, ale to sie pojawilo jak ja jeszcze gralem czyli przed I polowa 2010.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej