Śmietnisko > Flamewar
Alternatywne źródla isk a moralność (było Odp: dwa miesiące - co dalej?)
Rataxas:
--- Cytat: ZharVizjerei w Sierpień 06, 2012, 10:29:37 ---
Jestem ROZCZAROWANY :'(
Myślałem, że więcej pomyj wylejecie w temacie c0ven, jakieś nowe wątki i teorie spiskowe. Przede wszystkim nowi dyskutanci.
Tymczasem nic nowego, te same płacze w wykonaniu tych samych aktorów ...
Reasumując: odgrzewane kluchy bleee ;p
--- Koniec cytatu ---
cóż może nie na temat samego covenu ale na tematu wielu członków tego sojuszu można prowadzić bardzo ciekawe dyskusje :D
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Rataxas w Sierpień 06, 2012, 11:28:40 ---cóż może nie na temat samego covenu ale na tematu wielu członków tego sojuszu można prowadzić bardzo ciekawe dyskusje :D
--- Koniec cytatu ---
na polishu ^^
Chupacabra:
--- Cytat: Rataxas w Sierpień 06, 2012, 09:58:53 --- Idąc Twym tokiem rozumowania Ty też zaczynałeś w HS więc też wyszedłeś z burdelu.
--- Koniec cytatu ---
Tak jak wszyscy, też urodziłem się w High Seku, ale domem bym go nie nazwał. Burdel to może nie najlepsze słowo, bardziej pasuje dom (budynek) publiczny
--- Cytat: Rataxas w Sierpień 06, 2012, 11:28:40 ---cóż może nie na temat samego covenu ale na tematu wielu członków tego sojuszu można prowadzić bardzo ciekawe dyskusje :D
--- Koniec cytatu ---
ciekawe dyskusje na poliszu???
SokoleOko:
--- Cytat: Chupacabra w Sierpień 06, 2012, 11:52:42 ---ciekawe dyskusje na poliszu???
--- Koniec cytatu ---
"Ciekawe dyskusje na Polishu"(tm) feat. Kalintos Tyl
ZharV:
--- Koniec cytatu ---
Sory ale co TY możesz wiedzieć na ten temat poza plotkami i bzdurami tutaj powtarzanymi?
Jedyny fakt jaki tutaj znalazłem to mianowicie stwierdzenie, że c0ven był, c0ven jest i prawdopodobnie będzie ku Waszemu zmartwieniu ...
Płaczcie dalej \o/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej