Eve Online > NoobGarten

dwa miesiące - co dalej?

<< < (2/4) > >>

MiltisUmbrae:
Zawsze możesz iść do jakiegoś korpa gdzie przyjmują wszystkich jak leci i gwizdnąć im parę B na dobry początek ;)

Theronth:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Lipiec 14, 2012, 23:51:45 ---Zawsze możesz iść do jakiegoś korpa gdzie przyjmują wszystkich jak leci i gwizdnąć im parę B na dobry początek ;)

--- Koniec cytatu ---
Słyszałem że Hell.Boy's dobry korp

KiFuso:

--- Cytat: Soulscream w Lipiec 14, 2012, 22:37:19 --- End game w eve to pvp.

--- Koniec cytatu ---

End game w EVE to bycie politykiem największego szczebla i decydowanie o sojuszach i granicach w nowym edenie. :p

Tak na prawdę to każdy indywidualnie sobie określa swój end game.

Jeśli uważasz, że twoim jedynym ograniczeniem do gry pvp to skille postaci to jesteś w błędzie. Jeśli ciągnie Cię do PvP to dołącz do korpa PvP. Do PvP wystarczy fregata, cruz czy bcek i jesteś w domu. W dodatku na pewno wiele korporacji pomoże Ci z podstawami czy np. logistyką aby Cię ściągnąć w swoje tereny działań.

Robienie czegoś na siłę w EVE to jeden z największych błędów 'grywalności'. Jeśli masz dość PvE w high secu to zrób krok dalej. W którą stronę? To zależy od ciebie.

Isengrim:
Administracjo droga, mozna wydzielic temat na temat (pun intended): Small Theft Militis i kontynuowac porady dla nowego kolegi tutaj?

Jesli chodzi o oplacanie konta, to zastanow sie, czy nie warto zainwestowac zawrotnej sumy ok. 60 zeta miesięcznie i po prostu grac za abonament/kupowane Time Code'y, a ISKi farmic wylacznie po to, zeby miec na nowe statki (i moc tracic je w PvP :)). Farmienie ISKow po to, zeby zarobic "do pierwszego" zabija przyjemnosc grania w EvE, bo robi z niej drugi etat.

A na "moje pierwsze PvP" na prawde wystarczy Ci statek wart max. 10 milionow ISK z fitem (fregata z Microwarpdrive i Warp Disruptorem). Unseen Academy wspolpracuje w kwestii szkolen PvP z roznymi polskimi aliansami i corpami, wiec po prostu sprobuj sie na jakie zalapac. :)

Emnalyeriar:
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Wygląda na to, że odpowiedni korp dla mnie będzie taki, który zamieszkuje w WH, z tego co czytałem odbywa się tam troche PVE i PVP. Poczekam jeszcze trochę czasu przed zmianą korpa, może uda mi się trafić z terminami w jakieś szkolenia i będę mieć mniej obowiązków w RL, tymsamym więcej czasu na granie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej