Eve Online > NoobGarten
dwa miesiące - co dalej?
Nitefish:
Z WH będziesz miał taki problem, że sam nic nie zrobisz. Innymi słowy jesteś mocno zależny od innych. Jeśli będzie to kiepskie WH to zrobisz, ale z drugiej strony po co siedzieć w odosobnieniu w kiepskim WH skoro można próbować wszystkiego w null czy low. Spokojnie da się zarabiać dużo kaski wszędzie, tylko trzeba wiedzieć jak.
WhiteCat:
WH to fajna rzecz można stamtąd wyciągnąć naprawdę dużo kasy, ale tak jak napisał Nitefish potrzebujesz dobrego korpa. Problemem jest też logistyka, bo o ile C1 i chyba część C2 otwiera się w high tak reszta to już low, 0.0 lub inne dziury. Trochę w WH przesiedziałem i szczerze mówiąc o ile fajny jest ten spokój i duże możliwości zarobku, o tyle po pewnym czasie możesz czuć się uwięziony. W 0.0 więcej się dzieje :P
SokoleOko:
--- Cytat: WhiteCat w Lipiec 17, 2012, 12:44:01 --- o ile C1 i chyba część C2 otwiera się w high tak reszta to już low, 0.0 lub inne dziury.
--- Koniec cytatu ---
To spore uproszczenie. Mieszkam w C5 i praktycznie w każdym momencie mam jakąś wlotkę z hiseca/lowseca do dyspozycji.
FITTIpalti:
Za miesiąc otworzę lodówkę a tam Sokole 8)
Nie za często zmieniasz lokum ?
WhiteCat:
Sokół, Ty w WH?! ???
Chodziło mi o statyki, jasne, możesz mieć wlot do high z C5 ale nie jest na 100% pewne, że codziennie będzie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej