Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Querious, Period Basis War

<< < (15/23) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Lipiec 26, 2012, 11:35:00 ---O ile wiem to na chwile obecna jedynie "tchorzostwo" -A- i SW oraz nie pewna sytuacja z ekonomia eve powstrzymuje Goonblok od zaorania polodnia do konca.

--- Koniec cytatu ---

Że co ? Jedynie co powstrzymuje CFC przed rozjechaniem SoCo do konca to prosba TEST o wycofanie sie. Chca sobie sami udowodnic, ze sa doroslym aliansem na scenie EVE. Nie chca CFC jako starszego brata straznika. Nasz glowny koles co ma leb do interesow w eve (ten od exploitu z FW, planowal oblezenie paskow z lodem) przeliczyl wszystko i wciaz wychodzimy na plusie przy obecnych wydatkach wiec nie bardzo rozumiem skad ta plotka. Detale sa w watku na SA o Goonwaffe

Nitefish:

--- Cytat: Soulscream w Lipiec 26, 2012, 16:01:03 ---Że co ? Jedynie co powstrzymuje CFC przed rozjechaniem SoCo do konca to prosba TEST o wycofanie sie. Chca sobie sami udowodnic, ze sa doroslym aliansem na scenie EVE. Nie chca CFC jako starszego brata straznika. ...

--- Koniec cytatu ---

Czekaj, czy ja dobrze oceniam sytuację:
- Goonsi, Test i spółka najechali Delve zbierając tyle liczb, że więcej się nie dało
- z oczywistych powodów wygrali wojnę
- teraz jak cała ekipa przejechała walcem to Test chce udowodnić, że są w stanie pokonać umierającego sami?

Czy coś ominąłem?

Soulscream:

--- Cytat: Nitefish w Lipiec 26, 2012, 18:30:11 ---Czekaj, czy ja dobrze oceniam sytuację:
- Goonsi, Test i spółka najechali Delve zbierając tyle liczb, że więcej się nie dało
- z oczywistych powodów wygrali wojnę
- teraz jak cała ekipa przejechała walcem to Test chce udowodnić, że są w stanie pokonać umierającego sami?

Czy coś ominąłem?

--- Koniec cytatu ---

- Honeybadgers poprosilo CFC o pomoc kiedy -A- i spolka robilo debilny cheastbeating jak to ich rozjada, a jak pojawi sie CFC to nie dadza nam wydokowac. Liczby SoCo mialo prawie identyczne.
- Wygrano wojne z powodu tego, ze CFC jest lepszym sojusznikiem i dba o wlasnych przyjaciol
- Test chce samo sie bronic jezeli bedzie inwazja. Jak im wejda do fountain to moze nas poprosza o intwerwencje. Montolio nie chce by postrzegano TEST jako mlodszego brata, ktoremu jak ktos pogrozi to CFC spusci tejze osobie w dupe. Ja nie widze w tym nic zlego. Chca siebie sprawdzic - prosze bardzo. Chca budowac wlasna koalicje - prosze bardzo.

Rabbitofdoom:

--- Cytat: sneer w Lipiec 26, 2012, 15:49:56 ---możesz rozwinąć?

--- Koniec cytatu ---

Likwidacja drone alloys, wymagania produkcyjne nowych BC, zmiany w alchemi, likwidacja t1 lootu. Wszystk to wydaje sie zmierzac do tego by zaden region w 0.0 nie dawal tak poteznej przewagi jaka ma TEC dzieki kontroli nad technetium. Nie da sie spekulowac technetium w sytuacji gdzie po przekroczeniu pewnej ceny ludzie z alchemi beda robic potrzebne rzeczy uzywajac goo ktorego jest w cholere w calym eve. Do tego zniknie ruska manufaktura superkapitalowa. Jak do tego jeszcze ccp wprowadzi jakis aktywny moon mining to nagle moongoo przestanie finansowac cale alliance bo trzeba bedzie wiecej ludzi do obslugi tego lub duzego bot netu tak czy inaczej koszta operacji wzrosna.

Soulscream:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Lipiec 26, 2012, 19:32:29 ---Likwidacja drone alloys, wymagania produkcyjne nowych BC, zmiany w alchemi, likwidacja t1 lootu. Wszystk to wydaje sie zmierzac do tego by zaden region w 0.0 nie dawal tak poteznej przewagi jaka ma TEC dzieki kontroli nad technetium. Nie da sie spekulowac technetium w sytuacji gdzie po przekroczeniu pewnej ceny ludzie z alchemi beda robic potrzebne rzeczy uzywajac goo ktorego jest w cholere w calym eve. Do tego zniknie ruska manufaktura superkapitalowa. Jak do tego jeszcze ccp wprowadzi jakis aktywny moon mining to nagle moongoo przestanie finansowac cale alliance bo trzeba bedzie wiecej ludzi do obslugi tego lub duzego bot netu tak czy inaczej koszta operacji wzrosna.

--- Koniec cytatu ---

Jak CCP wprowadzi i czegos nie spieprzy. Przy obecynych spekulacjach przy nadchodzacym nerfie wciaz CFC bedzie na plus. Duzo wody musi uplynac by stracili plynnosc finansowa. Zreszta CFC nie boi sie nerfa technetium bo sami do tego nawoluja od lat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej